Paw Patrol

Lad dit barn genskabe scener fra tv-serien, om de søde hundefigurer og deres hovedkvarter i Paw Patrol. Hos Jollyroom har vi et stort udvalg fra Paw Patrol – Paw Patrol legetøj, til Paw Patrol sengetøj og Paw Patrol børnetøj.

  • v44 Paw Patrol Logo.png

227 resultater.

Legetøj, tøj og møbler med Paw Patrol til børn

Kombinationen af søde hundehvalpe og heltemodige eventyrere er vel en garanteret succes hos de fleste børn, og med de seks friske hvalpe, Chase, Skye, Marshall, Rubble, Zuma og Rocky samt drengen Ryder fra den populære TV-serie, har fantasien gode kår.

Som småbørnsforældre har du garanteret også stiftet bekendtskab med den animerede serie, hvor børn og hunde i fællesskab redder byen og viser, hvad sammenhold og god opførsel betyder – ja, børnene elsker det - og så er de farverige motiver simpelthen ikke til at stå for!

Kæmpe udvalg af produkter med Paw Patrol til børn

Figurer såvel som motiver med hundene indgår på og i alverdens produkter, som vi på Jollyroom selvfølgelig har sikret os, at vi har på hylderne! Paw Patrol børnemøbler, børnespil og sengetøj, børnetøj med Chase eller Skye eller tøjdyr og fodtøj, hvor både piger og drenge kan glæde sig over at have Paw Patrol-vennerne med i løbet af dagen.

Mangler du noget eller har du spørgsmål, så ring eller skriv fluks til vores dygtige kundeservice. De sidder klar til at hjælpe alle hverdage, og husk desuden, at du har 365 dages returret og mulighed for at udnytte vores prisgaranti så du kan gøre et godt køb.

Må vi invitere dig forbi resten af sortimentet? Husk at Jollyroom har Nordens største udvalg til børnefamilien, og vi har bjerge af sjovt og lærerigt legetøj såvel som fantastiske børnesenge og lækkert sengetøj samt tøj til alle størrelser, så få det hele med, mens du er her.

Velkommen indenfor!