Bliv klar til skolestart - på 10 minutter!

Nu er det tid til at starte i børnehave, dagpleje og skole. Vi ved godt, at der som småbørnsforældre kan være meget at stå med i denne tid – derfor har vi samlet vores bedste råd sammen, så du hurtigt kan få overblik!

Herunder finder du en liste med fem gode råd om ting, som gør skoledagen sjovere, lektielæsningen hyggeligere og giver plads til skønne cykelture både morgen og eftermiddag! Alle vores tips er lige til at klikke hjem og vi har en stor Back to School-kampagne i gang, hvor du kan få en masse for pengene. Og bedst af alt: du behøver ikke en gang rejse dig fra sofaen! 😉

1. Rygsækken

Der er altid så meget, man behøver, når man skal i børnehave, på udflugt eller afsted til fritidsaktiviteter. Derfor er det godt at have en funktionel taske ved hånden (og det skader jo heller ikke, hvis den er fin 😉). Til de lidt større børn stemmer vi på Beckmanns rygsække!

De mindste vil selvfølgelig også føle sig store og have deres helt egen taske. Til dem anbefaler vi den seneste nyhed fra Nordbjørn: en lille farverig rygsæk, som er valuta for pengene, og som de små let kan tage på ryggen og pakke med det mest nødvendige.

beckmann.jpg  Beckmann-skolväska.jpg

Beckmann Mini Urban Rygsæk, fås i 5 farver

Tip! I næste indlæg går vi i dybden med, hvad man skal tænke på, når man vælger taske til de små.

2. Overtøj

Efteråret har sin egen charme og smukke farver, men det bringer også kolde vinde og regnskyer med sig. Det begynder kort sagt at blive tid til at tænke på varmere tøj! Det kan du heldigvis nemt få styr på, for eksempel med Nordbjørns nye parkajakker! Den funktionelle Nordbjørn Avalanche-jakke har aftagelig hætte, flere praktiske lommer og refleksdetaljer. 👍 En ekstra bonus er at parkaen har ribkant ved håndleddet samt velcrobånd, så blæsten ikke slipper ind, samtidig med at vanterne holdes godt på plads.

nordbjorn_2.jpg  nordbjorn_1.jpg

Nordbjørn Avalanche Parka

3. Sko

Efter at have siddet stille i et par timer, får de fleste vel lidt uro i benene? At sidde stille på en stol, er nok ikke en favorit blandt de små 🙊 og selvfølgelig vil man ud og lege – også i lidt regn og rusk! Med det rigtige overtøj og gode støvler, er der ikke noget, der hedder dårligt vejr. Et godt tip til regnvejrsdagene der kommer, er de herlige gummistøvler fra Crocs! De er lette og fås i flere farver, og de er godkendte til uendelig meget hoppen i vandpytter. Desuden har støvlerne "håndtag" på siderne, hvilket er helt perfekt for alle små ”kan selv´ere” derude. 😉 ❤

crocs_stövlar.jpg  crocs-gula.jpg

Crocs Handle It Gummistøvler

4. Cykel og cykelstol

Kom godt afsted til børnehave, skole og job på miljøvenlig vis 🌿 Lad den største cykle afsted med en smart Pinepeak cykel og tag den mindste med bag på din egen cykel med Hamax cykelstol og så afsted! Lidt morgenmotion kommer med garanti til at vække jer og give ekstra energi til resten af dagen. En let og hyggelig måde at være sammen på, inden alle dagens gøremål kaster jer hver til sit.

pinepeak-cruise.jpg  cykelsits-hamax.jpg

Pinepeak Cruise Børnecykel, fås med 16" eller 12" hjul / Hamax Zenith Cykelstol

5. Skrivebord

Selvfølgelig er det meget sjovere at sidde og tegne eller klippe-klistre, hvis man har sit eget lille hjørne at sidde ved. Lav en plads til de små, som er deres helt eget, hvor de kan sidde og tegne, klippe, male, klistre eller læse. Noget vi specielt elsker, når vi indretter, er at det både kan være fint og praktisk – derfor er Alice & Fox stilrene skrivebord med tilhørende stol helt perfekt! Det bliver en fin indretning på børneværelset, giver god plads og har en tilpas stor skuffe til de vigtigste ting på bordet. Ekstra hyggeligt bliver det, hvis man stiller en lille lampe på bordet, så børnene altid har godt med lys at se ved, også når tusmørket sniger sig ind.

skrivbord-AF.jpg  skrivbord-af-2.jpg

Alice & Fox Skrivebord & Stol

Vi håber at både I og jeres poder er klar til efteråret. Det er vi i hvert fald! 🍁
Pas på jer selv ❤ Kram!