-64%

Angulus Pusletaske m. Medium Ammepakke

829 kr 2.296 kr Du sparer: 1.467 kr (-64%)
Udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Denne Angulus Pusletaske med Medium Ammepakke indeholder det meste som du, som nybagt mor behøver når du skal i gang med at amme. Pakken indeholder både en lækker pusletaske fra Petite Chérie, en blød ammepude fra Milki, en elektrisk brystpumpe fra Beemoo Care og ammeindlæg fra ImseVimse.

Den flotte pusletaske fra Petite Chérie i modellen ”Angulus”, byder på masser af plads og gode muligheder for organisering af bleer, skiftetøj og andre ting, din baby ikke kan undvære. Taskens design skriger ikke pusletaske, og kan sagtens benyttes til shopping o.lign., når bletiden er ovre.

Pusletasken er udstyret med almindeligt bærehåndtag og skulderrem, så du kan anvende den præcis som du vil. Den kan desuden hænges op på din barnevogn eller klapvogn ved hjælp af tilhørende, aftagelige kroge.

• Indeholder flere praktiske rum til organisering af dine ting.

• Indeholder et rum med lynlås til sikker opbevaring af værdisager.

• Separat pusleunderlag medfølger.

• Aftagelige Stroller Hooks (ophængningskroge) medfølger.

• Skulderremmen kan tilpasses efter behov.

Specifikationer:
Mål: 43 cm i bredde, 37 cm i højde.

Materiale: 100% bomuld med ”læder”-detaljer i PU.

Farve: Sort- og hvidmønstret med sorte læderdetaljer.

Denne skønne ammepude fra Milki bliver uundværlig når du skal amme din baby. Puden er ergonomisk udformet i en form, som støtter godt under amningen, samtidigt med at din baby og dig får mulighed for at være tætte på hinanden. Puden kan bindes således at den bliver holdt godt på plads, såvel som den kan åbnes og herved også bruges som graviditetspude. Fyldet består af micro-kugler, som gør det nemt at forme puden efter behov.
Milki Ammepude findes i to flotte og neutrale farver, således at de kan passes ind i enhver indretningsstil.

- Nem at forme takket være de små mikrokugler.

- Pudebetrækket kan vaskes på 30 grader.

Materiale: 95% Bomuld, 5% Elastan (Pudebetræk), 84% Polyester, 16% Elastan (Indre betræk), 100 % Micro-kugler (Fyld).

Farve: Grå.

De Elektriske brystpumpe fra Beemoo Care er en smart og effektiv brystpumpe, som imiterer den naturlige amning. I pumpens første fase stimuleres brystet og i den anden pumpes mælken ud. Desuden kan du vælge mellem 9 indstillinger for at få præcis den rytme der passer dig.
Brystpumpen er let at samle, har en enkel knapfunktion samt en tydelig LCD-skærm.

Beemoo Care brystpumpen er let at skille ad og gøre ren efter brug. Den har et blødt silikoneindlæg, for at gøre det ekstra behageligt og så forhindrer den tilbageløb af mælken, og sikrer derved en god hygiejne, da mælken ikke kommer i kontakt med luften.

Da brystmælk er den optimale næring til nyfødte de første 6 måneder og et godt tilskud til kosten op til ca. 9 mdr., og da mælken beskytter og hjælper med at udvikle immunsystemet, er det vigtigt at få amningen til at fungere! Med Beemoo Care brystpumpen kan man samtidig få mere frihed og fleksibilitet, da mor kan gå ud i længere tid, og far kan passe og ”amme”.

Indhold:
• Flaskeholder.

• Adapter.

• Opbevaringsflaske 120 ml.

• Flaskesut.

• Tætsluttende låg.

• Ekstra slange med koblingsdel.

Batterikrav: 4 x AA-batterier (medfølger ej).

Ammeindlægene "Stay Dry" fra ImseVimse er en pakke, der indeholder 6 stk. ”Stay Dry”-ammeindlæg i økologisk bomuld. De beskytter dit tøj mod synlige mælkelækager i den periode du ammer, og skjules nemt på indersiden af din bh. Hvert ammeindlæg fra Stay Dry-serien består af tre lag; det yderste lag er åndbart og vandtæt, det midterste er i fugtabsorberende bomuldsfrotté og det inderste lag er i blød fleece, som sikrer dig optimal komfort.

• Et ammeindlæg er 12 cm i diameter.

• 6-pack.

OEKO-TEX®-certificerede materialer:
• Inderst: 100% polyester.

• Midterst: 100% økologisk bomuld.

• Yderst: 100% polyuretan-lamineret polyester.

Vaskeanvisning: vaskes på 60 C i maskinen.

Farve: Hvid.

Artikelnummer: 902214

Om varemærket

Petite Chérie

Petite Chérie står bag flere populære kollektioner af babyudstyr med moderne flair og klassisk elegance. Varemærkets fokus er, at gøre hverdagen som forælder nemmere og på samme tid, at sørge for babyens tryghed og komfort.

På Jollyroom har vi samlet et fint udvalg af kvalitetsfulde skråstole, varme køreposer med fine detaljer, barnevogne og naturligvis Petite Chéries populære babykurve, Moses Baskets.

Se mere fra Petite Chérie »