Beckmann

Beckmann Classic Taskesæt 22L, Camo Rex

Fri fragt
Varen er udsolgt
VÆLG FARVE: Sort/Mønstret
Varen er udsolgt
1.089 kr
Overvåg lagerstatus

Prisgaranti
365 dages returret
Betal nemt og hurtigt med MobilePay
Fri fragt* over 495 kr. til ombud/postkontor

Beskrivelse

Et praktisk taskesæt fra Beckmann. Sættet består af en rygsæk på 22 liter, en rygsæk på 12 liter, en minirygsæk, to penalhuse i forskellige størrelser og en lommelygte. Sættets forskellige bestanddele matcher i farve og mønster.

Den store rygsæk har god opbevaringsplads med et stort hovedrum og et mindre udvendigt rum på forsiden. I hovedrummet er der separate rum til madkasse og tablet. Rygsækken er fremstillet i et vandafvisende materiale men har også et indbygget regnslag i låget, der let foldes ud, når det begynder at regne.

Rygsækken er anatomisk udformet med indvendig komprimering, der trækker tyngden til bagsiden og lægger vægten på hofterne for optimal komfort. Den polstrede ryg med god ventilation bidrager til komforten. De justerbare skulderstropper, bryststroppen og hoftestroppen gør det let at tilpasse rygsækken efter lige præcis dit barn.

Den mindre rygsæk kan bruges alene eller fastgøres bag på den større rygsæk. Den mindre rygsæk har også et stort hovedrum og et mindre udvendigt rum samt justerbare skulder-, bryst- og hoftestropper.

De to penalhuse har plads til blyanter, viskelæder, linealer og andre ting, som du kan få brug for i skolen eller til dine kreative sysler. I det store penalhus medfølger desuden blyanter, farveblyanter, viskelæder og lineal.

Artikelnummer:  10112735

Kundebilleder

Information

Egenskaber Vandafvisende
Refleksdetaljer
Dybde (cm) 25
Højde (cm) 37
Volume 22
Bredde (cm) 24

Prishistorik

Mangler data