Diono Stroller Cup Holder
Diono Stroller Cup Holder
Diono Stroller Cup Holder
Diono Stroller Cup Holder
Diono Stroller Cup Holder

Diono Stroller Cup Holder

199 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Diono Stroller Cup Holder er den superfantastiske kopholder, som du kan sætte fast på din klapvogn eller barnevogn.

Holderen justeres let, så du ikke komme til at spilde, og den passer til de fleste vogne, nogle gange endda selvom de er foldet sammen!

Den øvre kant på holderen gør det enkelt at få greb om koppen, og tre klemmer holder fast om koppen ned i bunden, så den ikke falder ud.

Klemmerne gør desuden at du også kan sætte flasker, glas og dåser i. Lettere bliver det ikke at have sutteflaske, cola, kaffe eller vand med på turen!

Mål: 10 x 13 x 10
Artikelnummer: 148284

Om varemærket

Diono

Nu kan du løse stortset alle praktiske problemer, som du støder ind i, når du rejser med børn i bilen. Diono står nemlig bag en smart sektion af vores dejlige sortiment, som simpelthen bugner med funktionelle billøsninger for børnefamilien.

Her finder du alt fra bløde selepuder, som giver dit barn en bekvem støtte under lange, søvnige bilture, til bilspejle der gør det nemmere at holde øje med de små passagerer på bilens bagsæde.

Udover smarte løsninger til bilen, finder du også praktiske produkter for en tryggere hverdag med barnet i barnevognen eller som selskab på gåturen.

Se mere fra Diono »