-29%
Fri fragt

EasyWalker Mosey+ Duovogn, Moss Green + Maxi-Cosi CabrioFix m. EasyFix Base

6.099 kr 8.546 kr Du sparer: 2.447 kr (-29%)
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

EasyWalker Mosey er en lækker klapvogn, bygget på et letvægtigt barnevognsstel i smidig udformning. Chassiset er komplet med drejelige hjul i punkteringsfri kvalitet, vendbart sæde og justerbart teleskopstyr.

Easy Walker Mosey-chassiset er godt fjedret, hvilket gør vognens bevægelser blødere og giver dit barn en behagelig, jævn køreoplevelse. Det er desuden nemt at manøvrere, takket være hjulenes præcision.

Chassiset leveres med et blødt polstret klapvognssæde, som kan lænes tilbage i flere behagelige positioner, heriblandt fuld hvilestilling. Sædet er udrustet med fodstøtte og sikkerhedsbøjle, som gør det nemmere for dit barn at opnå en bekvem siddestilling, og sidstnævnte kan udstyres med underholdende vedhæng og legetøj.

Easy Walker Mosey er nem at håndtere både i ud- og sammenfoldet tilstand. Vognen kan hurtigt og enkelt klappes sammen, hvorefter den fylder minimalt blandt den øvrige bagage.

EasyWalker Mosey+ liggedel er både behagelig og rummelig. EasyWalker lægger stor vægt på god og behagelig søvn for børnene, og derfor har de designet liggedelen så den er dejligt blød, med 2,5 cm tykke sider og med vaskbartbetræk, for at sikre sunde forhold for de små børn.

Vognen kommer da heller ikke blive besværlig at manøvrere når liggedelen er monteret herpå da den kun vejer små 3,5 kg.

Vægt: 3,5 kg.

Farve: Moss Green.


Type:Klapvogn (kan omdannes til barnevogn)
Vægt:9,7 kg
Mål, sammenfoldet u. hjul:L83,5 x B45 x H19,5 cm
Mål, sammenfoldet:L96 x B54,5 x H28 cm
Mål, udfoldet:H107 x B54 x L93 cm
Mål, sæde inkl. ryglæn:H53 x B30 cm
Anbefalet alder:0-4 år
Hjultype:Punkteringsfri
Drejelige forhjul:Ja – kan låses
Antal hjul:4 stk.
Justerbart styr:Ja, teleskopstyr
Maks. belastning:20 kg
Vendbart sæde:Ja
Fuld hvilestilling:Ja
Medfølgende tilbehør:Klapvognssæde, kaleche, siddepude
Velegnet tilbehør:Kørepose, regnslag, myggenet, autostolsadapter, paraply
Travel System:Nej
Garanti:2 år
Vaskbart betræk:Ja
Aftagelige tekstiler:JaMaxi-Cosi CabrioFix, Black inkl. EasyFix Base er en nøje testet autostol, der effektivt beskytter dit barn i bilen. Med EasyFix forankringsbasen fik denne autostol højest point i svenskeRåd & Röns årlige autostolstest, 2007-2010, i kategorien 0-13 kg.

Denne autostol er letvægtig og kan kobles sammen med langt de fleste Travel Systems på markedet. Den er udrustet med stærk sidebeskyttelse og er grundigt polstret for at få en køretur, der er både sikker og behagelig.

- Enkel montering.
- Ekstra sidebeskyttelse.
- Integreret solskygge.
- Trykknap for justering af bærehåndtaget.
- Enhåndsjustering af selerne.
- Praktisk opbevaringsplads.

Godkendt i henhold til ECE R44/04.
Anbefalet alder: 0-12 måneder.

Maxi-Cosi CabrioFix, mål:
Vægt 3,5 kg.
Bredde: 25-44 cm.
Højde: 39 cm.
Højde inkl. håndtag: 57 cm.
Rygstøtte: 50 cm.
Dybde: 66 cm.

Farve: Sort.

Maxi-Cosi EasyFix Base - øg sikkerheden i bilen yderligere, ved at mindske risikoen for fejlinstallation af din Maxi CabrioFix-autostol. Denne baser signalerer ved hjælp af en farveindikator, hvorvidt autostolen er korrekt monteret.

ISOfix gør autostolsmonteringen nem og sikker, og gør dig også i stand til at installere systemet med bilens sele. Basens justerbare støtteben holder ikke blot autostolen solidt på plads, men begrænser også rotationsfaktoren i tilfælde af en kollision.

Maxi-Cosi Livstidsgaranti
Maxi-Cosi er kendt for topkvalitet, og derfor har de livstidsgaranti på alle autostole og barnevogne. Garantien dækker produktionsfejl. For at få garantibeviset, skal du registrere din vogn eller autostol på Maxi-Cosis hjemmeside senest 3 mdr. fra købsdatoen.

EasyWalker Mosey Autostolsadapter gør det muligt at montere en autostol fast til barnevognsstellet.

Løsningen er særligt relevant for småbørnsfamilier, der ofte rør sig mellem bil og barnevogn; adapteren gør det nemlig let at flytte babyen uforstyrret fra bilen til barnevognen. Du flytter blot babyens autostol fra den ene plads til den næste og lader babyen drømme sødt videre, uden frigøring af seler, løft m.m.

- Denne adapter kan monteres på Easy Walker Mosey og Easy Walker Mini.

- Adapteren er udelukkende kompatibel med babyautostole fra Maxi-Cosi og BeSafe.

Farve: Sort.
Artikelnummer: 902568

Om varemærket

EasyWalker

På Jollyroom kan vi tilbyde dig et fint udvalg af EasyWalkers behagelige kvalitetsvogne.

EasyWalkers' vigtigste princip er, at de vil skabe sikre barnevogne, som er både bekvemme og funktionelle. Barnevognene er flotte med et moderne, sporty design og særligt velegnede for aktive familier.

Se mere fra EasyWalker »