-18%
Fri fragt

Bumbleride Indie Twin Søskendevogn inkl. Liggedel, Silver/Black

7.835 kr 9.568 kr Du sparer: 1.733 kr (-18%)
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

En flot og praktisk Søskendevogn med en tilhørende liggedel fra Bumbleride.

Bumbleride Indie Twin Søskendevogn passer både til de allermindste og de lidt større børn. Indie Twin har alle de gode egenskaber og funktioner fra den populære Indie klapvogn, men adskiller sig ved, at den har plads til to børn på én gang.
Vognens ryglæn og fodstøtter kan indstilles individuelt, hvilket giver mulighed for at tilpasse sæderne efter det enkelte barn for en god og behagelig køretur. Med en bredde på kun 76 cm og drejelige hjul, er vognen nem at manøvre, og det er ingen sag at få vognen gennem dørkarme og ind i elevatorer. Den har fire mellemstore lufthjul, som gør den egnet til alle typer af terræn og med den kompatible liggedel kan du bruge vognen lige fra barnet er nyfødt!

- Søskendevogn på 15 kg, som er let at klappe sammen.
- 4 lufthjul der er lette at tage af.
- Store kalecher med SPF 45+.
- Klapvognsbøjle og sikkerheds strop til håndtaget medfølger.
- Ryglæn og fodstøtte kan indstilles individuelt.
- Fri for PVC og ftalater. Oeko-Tex certificeret.

Bumbleride Indie Twin Liggedel. Takket være det smarte klik-system er liggedelen nem at montere og afmontere på vognen, så du let kan tilpasse efter dagens gøremål. Liften har en smart kaleche, der beskytter mod vejr og vind og kan sættes i forskellige positioner.

Liggedelen fra Bumbleride har en ergonomisk korrekt madras, så barnet ligger godt i vognen, samt et betræk, der kan sættes fast med trykknapper.

Mål: L80 x D22,9 x B33 cm.

Vægt: 1, 8 kg.
Maks. vægt: 9 kg.

Farve: Sort.

Typ:Søskendevogn. Vægt:16 kg. Mål sammenklappet (uden hjul): - Mål sammenklappet:H34 x B76 x L77 cm. Mål opslået:H67,3–115,5 x B76 x L91 cm. Sæde og ryglæn:Sæde B30 x D23 cm, ryglæn H48 cm. Anbefalet alder:ca. 0–5 år (ved tilkøb af liggedel, ellers 0,5-5 år). Maks. belastning:41 kg totalt. Hjultype:Luft. Forhjul:Drejelige hjul (kan låses). Antal hjul:4. Justerbart håndtag:Ja. Vendbart sæde:Nej. Foldbart sæde:Ja. Medfølgende tilbehør: Klapvognsbøjle, sikkerheds strop til håndtag. Velegnet tilbehør:Adapter til autostol, regnslag, kørepose m.m. Mulighed for Travel System:Ja. Garanti:3 år. Aftageligt betræk:Ja. Vaskbart betræk:Maskinvask, koldt vand.
Artikelnummer: 902705

Om varemærket

Bumbleride

I Bumblerides sortiment finder du herlige barnevogne og barnevognstilbehør, som er skabt til en hverdag i bevægelse.

Barnevognene kendetegnes af deres ergonomiske udformning, solide stel og behagelige funktioner, som gør barnevognsturen en fornøjelse for både forældre og børn. De fås i klassiske mørke varianter, men er også tilgængelige i herlige, lyse farver.

Se mere fra Bumbleride »