-52%
Fri fragt

Beemoo Premium Søskendevogn inkl. Lift

3.599 kr 7.475 kr Du sparer: 3.876 kr (-52%)
Udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Beemoo Premium Søskendevogn - en yderst fleksibel søskendevogn med hele 20 kombinationsmuligheder.

Vognens to sæder kan vendes rundt efter behov, hvilket gør det muligt at placere børnene med udsigt til hinanden, vognens front eller til forælderen ved håndtaget.

Beemoo Premium Søskendevogn er nem at køre, takket være det letvægtige aluminiumschassis, som let tager sig over enhver type terræn med god stabilitet.

Bemærk at denne søskendevogn ikke har sæder, der kan lænes tilbage i en plan liggestilling, men derimod en bekvem tilbagelænet hvilestilling. Dette gør vognen velegnet for babyer, der kan sidde op på køreturen, men ønsker du at anvende vognen til mindre børn, bør en lift (per barn) monteres.

Denne pakke indeholder 1 stk. Beemoo Bag (lift), som gør Beemoo Premium Søskendevogn velegnet til et nyfødt barn på op til 9 kg. Beemoo Bag er udstyret med justerbar kaleche og er vældigt bekvem at sove i. Forlærred medfølger.
Artikelnummer: 900168

Om varemærket

Beemoo

Beemoo er det perfekte mærke for dig, som har et stramt budget, men ikke vil gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. I vores Beemoo-sortiment finder du barnevogne og søskendevogne til to børn, højstole, rejsesenge og andre essentielle produkter til børnefamilien.

Se mere fra Beemoo »