Tid til skolestart!

Sommerferien er stadig i fuld gang, men inden vi får set os om, er den slut, og så er det tid til at vende tilbage til hverdagen. Kom i gang med det nye skoleår sammen med Jollyroom og shop alt, I har brug for til skolestart.

 

Skab et miljø til at lære

Et godt læringsmiljø er vigtigt for at kunne lave lektier og lære nye ting. Ved at indrette børneværelset med et praktisk skrivebord med opbevaringsløsninger bliver det meget lettere at holde styr på mapper, bøger og lektier. Hos Jollyroom finder du forskellige typer af skriveborde i forskellige former og størrelser. Du finder hele vores sortiment her. 

backtoschool-inredning-2021.jpg

1. Minitude Opbevaringskurv 2-pak 2. Alice & Fox Nova Bogreol

Gode lamper

Selvfølgelig er det sjovere at lave skolearbejdet, hvis man har sit eget lille lektiehjørne. Lav en plads, hvor dit barn kan lave lektier, være kreativ eller tegne, når skoledagen er slut. Lys er vigtigt, og en skrivebordslampe er et oplagt valg, så dit barn kan sidde og fordybe sig, efter mørket er faldet på.

Klik her for at se vores udvalg af flotte lamper til minikontoret.

 

Skoletilbehør

Sørg for, at dit barn har al udstyret, der skal bruges til undervisningen. Blyanter, blyantspidser, viskelæder og hæfter. Allervigtigst er et rummeligt penalhus. Se vores udvalg af penalhuse her

backtoschool-skolprylar-2021.jpg

1. New York Yankees Rygsæk 2. Beckmann Penalhus 3 Rum

Flotte og praktiske rygsække

En god rygsæk med tilstrækkelig opbevaringsplads er nødvendig for at kunne transportere mapper, bøger og skriveredskaber til skolen. Vi har mange forskellige tasker i forskellige farver og mønstre, der er rummelige og ergonomiske for dit barns ryg. Se vores store udvalg af rygsække her.

backtoschool-ryggsäckar2-2021.jpg

1. Nordbjørn Lunar Rygsæk 7L 2. Nordbjørn Cosmos Rygsæk 17L

Idræt

Idræt eller gymnastik er et vigtigt fag i skolen, ikke kun for musklerne, men også for hjernen. Konditionstræning giver øget koncentration og indlæringsevne. Det er vigtigt at føle sig tilpas og selvsikker til skoleidrætten, og det hjælper at have ordentligt tøj og udstyr. Vi har blandt andet gymnastiksko til børn i alle aldre samt fine gymnastikposer.

backtoschool-sport-2021.jpg

STIGA Dog 6.0 Skateboard

Interessante bøger

Læsning har stor betydning for barnets sprogudvikling samt fantasi og indlevelsesevne. Bøger kan byde på nye oplevelser og tanker. Her finder du flere bøger til dit barn. 

 

Husk at nyde skoletiden! Der vil måske komme en dag, hvor du savner skolelivet, så sørg for at have det sjovt og gøre denne tid mindeværdig. Husk på, at ikke alle har mulighed for at gå i skole, og der er mange børn i verden, der drømmer om at kunne sidde ved en skolebænk og lære. Barnfonden er en organisation, der er en del af det globale netværk Childfund Alliance og arbejder for børns ret til at gå i skole. Organisationen har også fokus på sundhed og sygepleje. Læs vores artikel Skolestart med Barnfonden her.

 

___________________________________________

www.skolvarlden.se/artiklar/vassa-hjarnan-med-skolidrott