Baby- og graviditetsudstyr, du ikke vidste, du havde brug for

Der er mange ting i livet, der ændrer sig, når man venter eller har fået barn.  Alt fra følelsesmæssigt virvar til forberedelser både inden og efter, det nye familiemedlem ankommer.  Der er en række produkter, der skal købes, og måske produkter, som du ikke vidste, at du havde brug for. Vi er alle forskellige og vores børn lige så, så det er selvfølgelig forskelligt, hvad folk har brug for. Nedenfor har vi samlet en række produkter, der kan gør livet med den lille ny lettere – både for forælder og barn.

 

Graviditets- og ammepuder samt støttebælter
Graviditet og amning kan være en vidunderlig, men også stressende tid for dig. Vi ønsker, at du som forælder, skal have det så komfortabelt som muligt, og derfor har vi samlet et sortiment af produkter, der kan være til stor hjælp. To produkter, der er ikke altafgørende, men stadig kan være superpraktiske er graviditets- og ammepuder samt støttebælter.

Den norske virksomhed bbhugme producerer praktiske og funktionelle løsninger, der skal hjælpe dig som gravid, herunder graviditetspuder og graviditetsbælter. Det er tre norske, kvindelige kiropraktorer og entreprenører, der har specialiseret sig inden for muskel- og skeletbesvær hos børn og gravide, der står bag bbhugme.

Deres graviditets- og ammepuder giver optimal støtte og vokser med dig og din baby og giver nærhed og kvalitetstid mellem mor og barn. Under graviditeten giver bbhugme støtte til kroppen og hjælper med at aflaste de mest kritiske områder, som mave, bækken, lænd, knæ og  ankler. Når du skal amme, placeres puden rundt om din krop, så du mærker, at din ryg og skuldre kommer op i en behagelig siddestilling med optimal støtte samtidig med, at dit barn har et blødt, dejligt sted at ligge. Takket være pudens naturlige, bløde og miljøvenlige materialer, former den sig efter kroppen og får dig at slappe i nakke og skuldre. 

Graviditetsbælter er  lavet til udelukkende at give støtte under graviditeten og hjælper med at holde maven oppe. Ved at støtte lænden, slipper du for rygsmerter under graviditeten. Selvom det er vidunderligt at bære sin gravide mave, så kan det være rart med lidt hjælp til at bære rundt på de ekstra kilo.

bbhugme.png

1.  bbhugme Graviditetspude, Dusty Olive 2. bbhugme Graviditetsbælte, Sort

 

Brystpleje og ammeindlæg
Når man ammer, kan brystvorterne blive både tørre, ømme og danne sår. Medela er ledende inden for ammeprodukter, der hjælper med at gøre ammeperioden lettere og behageligere. I deres sortiment finder du blandt andet brystvortecreme, der hjælper med at beskytte brystvorterne. Cremen består af 100 % lanolin (uldfedt) og indeholder hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Den behøver ikke at blive vasket væk inden amning.  Cremen kan med fordel bruges til at smøre andre dele af din eller dit barns hud , der føles tør.

Et andet , praktisk ammeprodukt fra Medela, er deres ammeindlæg. Tynd og fleksibel lækagebeskyttelse, der forhindrer, at mælken lækker ud ved siderne og gør din trøje våd.

medela.png

1. Medela Brystvortecreme PureLan 37 g 2. Medela Ammeindlæg Ultra thin 60-pak

 

Vejrtræknings- og bevægelsesalarm
Natten kan ofte være en problematisk tid som nybagt forælder, både på grund af et grædende barn, men også følelsen af uro. Derfor kan det være rart med udstyr, der hjælper dig med at holde styr på dit barn, så både du og den lille kan sove trygt. Snuza Hero MD er verdens første medicinteknologisk certificerede, mobile vejrtræknings- og bevægelsesalarm. Ved hjælp af vibrationer alarmerer Snuza dig, hvis dit barns vejrtrækningsbevægelser er svage eller færre end 8 bevægelser i minuttet. Snuza Hero MD vibrerer desuden, hvis ingen bevægelser registreres i 15 sekunder for at få gang i bevægelserne igen, hvilket ofte er tilstrækkeligt. Efter tre vibrationssituationer, kommer der et advarselssignal, der informerer om, at der er blevet registreret vejrtrækningsproblemer tre gange. Hvis vejrtrækningen ikke kommer igang igen inden for 5 sekunder efter, vibrationerne er begyndt, bliver en lydalarm aktiveret.

Snuza Hero MD sættes let fast på barnets ble og sender hverken lyd eller overfører radiofrekvens, hvilket indebærer, at der ikke er risiko for stråling. 

snuza.png

Snuza Hero MD

 

Blespand
En blespand er noget, som mange tænker ikke er nødvendigt på badeværelset. Men vi garaterer, at de er meget praktiske og gør det let at skille sig af med snavsede bleer på en hygiejnisk måde. Desuden sørger en blespand for, at du slipper for dårlig lugt.

Tommee Tippee er kendt over hele verden, og i deres sortiment finder du alt til den første tid med dit barn – ikke mindst blespande. Sangenic Twist & Click  er en af deres mest populære og miljøvenlige blespande. Spanden indeholder en beholder med ruller af plastikfilm, der omslutter hver ble og dræber 99 procent af alle ildelugtende bakterier. Den sparer desuden på plastikfilmen ved, at der lyder et 'klik', når du ikke behøver at snurre længere. Når blespanden er fuld, tømmer du den og starter forfra.

Her finder du alle blespande og bleposer fra Tommee Tippee.

blöjhink.png

1. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blespand, Hvid 2. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blespand, Blå 3. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blespand, Lyserød

 

Ergonomisk babystol
En skråstol er perfekt for din baby til hvil og leg. Men der findes også smarte babystole, der er perfekte, når dit barn kan bære sit eget hoved. Bumbo er et varemærke, der fremstiller funktionelle og ergonomiske børnestole. Stolen kan bruges både indenfor og udenfor, og er let at flytte på samt tørre af. Deres babystol har fået mange udmærkelser for dens praktiske og funktionelle design, der er ergonomisk tilpasset små børns rygge. Børn bliver som regel vældigt nysgerrige, når de kan bære deres hoved, og babystolen lader dit barn interagere  med omgivelserne.

bumbo.png

1. Bumbo Babystol m. Legebord, Mint 2. Bumbo Babystol, Mint 3. Bumbo Babystol, Grå

 

Anti-koliksutteflasker
Spædbarnskolik er hverken en sygdom eller noget farligt. Det er mest almindeligt, fra barnet er to uger og frem til fem måneders-alderen. Kolik er kendetegnet ved, at barnet, som i øvrigt er rask, skriger intensivt cirka tre timer i træk, flere dage efter hinanden. Ofte kan barnet skrige så meget, at det bliver rød af anstrengelse, og det kan virke som om, det har ondt i maven. En  årsag kan være måden der mades, uanset om forælderen ammer eller giver modermælkserstatning. Der er forskellige produkter, der kan hjælpe. Philips Avent har siden 1984 fremstillet produkter, der er blevet udviklet gennem omfattende forskning og kliniske tests  og skaber innovative løsninger, der gør det lettere at made og værne om barnets sundhed og sikkerhed. Deres Anti-koliksutteflasker er meget populære. Det er klinisk bevist, at de modvirker kolik og ubehag, der opstår ved madning med flaske. Ventilen er designet til at holde luft væk fra barnets mave, hvilket mindsker risikoen for kolik. Når barnet spiser, bøjes ventilen i sutten, så luften slipper ind i flasken, hvilket forhindrer, at der dannes vakuum. Luften bliver i flasken og kommer ikke ned i barnets mave.  Sutteflaskerne gør måltidet behageligere for både dig og dit barn.

philipsavent.png

Philips Avent Anti-Kolik Sutteflaske 2-pak 260ml, Hvid

 

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan barnet udvikles det første år? Klik her for at læse mere.

 

___________________________________________

www.1177.se/barn-gravid/vanliga-besvar-och-sjukdomar-hos-barn/spadbarnskolik/

@deniseochkaylie.se