Sov sødt med en babynest!

De fleste forældre kan vist nikke genkendende til, at spædbørn og særligt deres nattesøvn, kan være forbundet med både uro og besvær. Nogle bekymrer sig for, om barnet skal trille ud af sengen, mens andre er bange for at rulle over barnet i søvne. Fælles for disse forældre er, at de ikke får udnyttet barnets sovetid til selv at tage et tiltrængt hvil. Løsningen på problemet kan være at købe en babynest/babyrede, der giver dig mulighed for at have barnet sovende i din seng, helt uden de bekymringer, der måtte følge med.


Først og fremmest vil vi gerne berolige jer med, at det langt fra er almindeligt, at man ruller over sit barn i søvne, men hvis man vælger at have barnet i sengen, kan det være en god idé at fjerne alle unødvendige puder og tæpper, da de har det med at skubbe sig rundt i løbet af natten. Vil man gerne skabe en endnu tryggere soveplads, kan man bruge en babynest, der får dit barn til at blive på samme plads i sengen, samtidigt med at de høje sengekanter beskytter, så du ikke kommer til at ramme dit barn i søvne. 

sleepyhead3.png

 


Det, som er unikt ved en babynest er, at den via den høje kanter giver den samme følelse af tryghed, som barnet er vant til fra mor mave, og hermed er den med til at gøre det nemmere for barnet at falde til ro. En babynest er ikke kun noget, man kan bruge i sengen. Hvis man vælger en babynest med håndtag, kan den også tages med i barnevognen, hvor den viser sig at være særligt god, når man vil flytte det sovende barn, da det bløde underlag dæmper bevægelser og ryk, så barnet ikke vågner.


Find den rigtige babynest
Hvis du er på jagt efter en babynest, så synes vi, at du skal tage et kig på mærket Sleepyhead, og det er der flere rigtigt gode grunde til! Sleepyhead babynests er lavet i materialer, der både er åndbare og har antibakterielle egenskaber, så dit barn kun får det allerbedste. Deres babynests kan fås i flere flotte patenterede mønstre, så du kan helt sikkert også finde et, som passer ind i dit hjem. 

 

sleepyhead_olikamodeller.png

 Flotte Sleepyhead babynest med mønster.