Explore & More - Skip Hops 3-i-1 aktivitetscenter

Det kræver rigtigt meget træning, før barnet har lært at koordinere sin motorik helt automatisk. Med det i baghovedet, har Skip Hop i samarbejde med børnelæger udviklet og designet Explore & More Aktivitetscenter med 3-i-1-løsning. Dette gør, at aktiviteterne vokser sammen med din baby og bliver et centrum for leg og læring i lang tid fremover. 

Udvikling gennem leg
Aktivitetscenteret er udrustet med masser af legetøj, som giver en enestående mulighed for fri udforskning. Her kan barnet klemme, mærke, lytte og kigge på det sjove legetøj som f.eks. tittebø-uglen, det blinkende klaver eller den sjove snor, man kan bide i! Alt sammen legetøj, der udvikler barnets hjerne og krop. Det bløde sæde er fremstillet af elastisk tekstil, og giver barnet mulighed for at snurre hele vejen rundt og lege med alt, og den geniale fodplade giver barnet et perfekt afsæt for at træne både balance og muskulatur i underkroppen. Alt legetøjet er selvfølgelig fremstillet af materialer, som er både giftfrie og formet således, at når barnet begynder at få tænder, kan det nemt sætte gummerne i alt, hvad der er inden for rækkevidde. 

skiphop trends.jpg

 
 
Voks med bordet
I takt med at barnet vokser og bliver ældre, kan man med et par enkle knep tilpasse bordet til det nye stadie, så det stadig er et udviklende og underholdende legetøj. Aktivitetscenterets sæde og fodstøtte fjernes med et par enkle træk og klik, og tilbage står et fint lille bord, som kan bruges til støtte tumlingen ved de første balanceøvelser og usikre skridt. Hvis man vil gøre det ekstra interessant, kan man sætte yndlingslegetøjet på bordet, så barnet har noget at gå efter.
Bordet er desuden et skønt, stabilt legebord, der passer perfekt ind med de andre møbler på børneværelset!

skiphop trends1.jpg