Aktivitetslegetøj fra PLAYGRO!

Føle, klemme og lytte – i de første måneder af barnets liv er der mange nye, spændende indtryk, der skal tages ind, og for at hjælpe barnet udvikling bedst muligt på vej, er der heldigvis masser af sjovt aktivitetslegetøj på markedet, som stimulerer både motorik og sind. I dag skal vi tage et kig på tre populære stykker legetøj fra Playgro!

Playgro laver sjovt babylegetøj i underholdende og farverigt design, der tiltaler de allermindste. Samtidig er alle produkter designet, så de kan flyttes mellem sengen, vognen og autostolen, så det er nemt at tage med sig overalt.  

Playgro tygbok.jpeg

 

Playgro – Stofbog 
Når barnet kommer ud af morens mave, ser det verden med et begrænset og sløret syn, der langsomt forbedres, efterhånden som barnets pupiller udvikler sig, og farverne bliver skarpere og formerne tydeligere. For at aktivere barnets visuelle udvikling kan det være godt at sætte en stofbog fast på indersiden af tremmesengen, så de sjove figurer og stærke farver fanger barnets opmærksomhed. Efterhånden som barnet bliver ældre, kan man bruge bogen til at fortælle sjove og spændende historier, når det er puttetid, eller man kan tage den med i autostolen på køreturen eller i barnevognen. 

Playgro.jpg

Playgro – Musikuro
En uro med musik er perfekt at have hængende over tremmesengen eller puslebordet, og denne udgave fra Playgro har sjove figurer i flotte farver, som barnet vil elske at kigge på og gribe ud efter. Den sjove musikfunktion er perfekt, når det er puttetid, da den fine melodi kan virke beroligende på barnet. 
 

Playgro spilldosa elefant.jpeg

 
Playgro – Elefant spilledåse
Hvad kan være hyggeligere for barnet end krammevenligt selskab og søde melodier? Denne fine elefant fra Playgro slår to fluer med et smæk, da den har et blødt ydre med en indbygget spilledåse, der spiller en afslappende melodi, når barnet trækker i snoren, hvilket både er sjovt og udfordrende. Den er desuden nem at sætte fast på tremmesengen eller i barnevognen, så I altid kan have den nye ven med på turen.