Vindjakker fra Lego Wear

En vindjakke holder varmen på kølige sommerdage såvel som koldere efterårsdage, bare du har en trøje under. En let og praktisk vindjakke til børn er en basisdel af garderoben, når det gælder overtøj, så find en, dit barn kan lide her i udvalget.

Det verdenskendte, danske varemærke LEGO® har skabt sin egen tøjkollektion i samarbejde med KABOOKI®, som går under navnet LEGO® WEAR.

I de lækre kollektioner finder du smart børnetøj i form af overtrøjer, t-shirt, bukser og meget andet, designet i flotte farver og dekoreret med diverse LEGO®-prints, som giver tøjet masser af charme.

LEGO® WEAR-tøjet er ikke bare en fryd for øjet, men også vældigt funktionelt.

Gode børnejakker til dårligt vejr

Alle har prøvet at stå og vente på bussen en tid morgen i blæsevejr og regn, og vi ved også alle, hvordan det føles når en kold vind sniger sig ned under kraven, når man cykler eller løber! Lad os bare sige at en god, vindtæt jakke til børnene er noget af det vigtigste man kan anskaffe sig! Dejlige dunjakker til en lang skoledag, åndbart regntøj til fodbold eller leg i haven og en rigtig god skijakke, hvis man skal – ja, på skiferie f.eks?!

Vindjakker og varme jakker til børn på jollyroom.dk

Når man snakker skaljakker er det et vidt begreb, men på jollyroom har vi heldigvis fornøjelsen af at være Nordens største nethandel til børnefamilien, og vi har både dunjakker, softshell jakker til børn, varme frakker og lette vindjakker til både drenge og piger fra mærker som Didriksons, Petite Chérie, Reima og Mikk-Line.

Vi klarer også hele regndragter i softshell og lunt undertøj, både kort og langt, eller hvad med en fin kjole til pigerne? Og husk vi har gratis retur på tøj og sko, i tilfælde af det ikke passede og så er der selvfølgelig 365 dages åbent køb.

God fornøjelse og velkommen indenfor!