Bænke & Kister fra Disney Frozen

Er du på jagt efter en flot opbevaringskiste? Vores sortiment er fyldt med fine kister, som i mange tilfælde også kan bruges som siddebænke. Brug kisterne til opbevaring af legetøj og andre ting, eller til udbyttet fra det seneste pirateventyr. Vi har kister fra de mest populære varemærker på markedet, såsom Kids Concept, Alice & Fox og Bloomingville.

Den populære Disneyfilm, Frozen (Frost), er blevet en kæmpesucces, takket være sine vidunderlige sange og charmerende karakterer. Her på Jollyroom er vi også temmelig vilde med Frozen, derfor finder du et stort udvalg af produkter med vores yndlingskarakterer, prinsesserne Anna og Elsa, Kristoffer og hans rensdyr, Svend, samt den skønne snemand, Olaf.

Sortimentet består af alt fra dukker til gardiner og tegnesæt, så der er noget for enhver Frozen-fan at vælge imellem, uanset alder. Du kan endda finde flotte produkter til børnefødselsdagen og imponere dagens gæster med en show-stopper af en borddækning!

Flotte bænke og kister til børneværelset

Som forælder har du nok fundet ud af, hvor rodet et børneværelse kan blive, men også hvor vigtigt det er for barnet at have et sted, som er bare deres. Så er udfordringen altså at finde børnemøbler og opbevaring til børneværelset, som både børn og voksne kan blive enige om. Kister og slagbænke er smarte møbler, som man både kan sidde på og rydde op i. Med et par flotte kister til børneværelset, eller en fin, lille slagbænk til legebordet, får legetøjet faste pladser, hvorfra de let kan findes frem, og vel at mærke let kan lægges tilbage efter legen.

Smart opbevaring af legetøjet hos Jollyroom

Kært barn har mange navne, men uanset om du leder efter børnebænk eller slagbænk, kister eller kasser med låg, så kan de findes her, og de er perfekte at sidde på, når børnene vil sidde og læse, tegne, lave perler eller puslespil. Find elegante kister fra Alice & Fox såvel som slagbænke fra Kids Concept eller Bloomingville. De bedste varemærker findes nemlig lige her, når det kommer til børnemøbler og interiør.