Sebra

Sebra Sengerand Nightfall, Straw Beige

FUELUPFri fragt
Varen er udsolgt
Varen er udsolgt
669 kr
Overvåg lagerstatus
  • Forlænget fortrydelsesret til og med d. 31/1 2022
  • Betal nemt og hurtigt med MobilePay
  • Prisgaranti
  • Fri fragt ved køb over 495 kr.
  • 365 dages returret

Shop for 2.000 kr. og få 200 kr. i rabat. Brug koden FUELUP i kassen. Gælder alle produkter markeret med FUELUP. *Følgende produkter er ikke en del af FUELUP: barnevogne og autostole. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

CMS_Space_Race_DKSpace_race.jpg

Beskrivelse

Giv dit barn et trygt sted at sove med sengeranden Nightfall fra Sebra. Sengeranden passer til Sebras baby- og juniorsenge og andre børnesenge på 60x120 cm. Det stemningsfyldte Nightfall-tryk på den ene side forestiller dyr i den mørke skov, mens den anden side er ensfarvet med farven "halmbeige". Sengeranden er fremstillet af bomuld med blødt polyesterfyld, der er fremstillet af genvundne PET-flasker, som beskytter dit barn mod senges hårde kanter.

Hvis sengeranden er for lang, kan du let tilpasse den ved at overlappe de to ender. Sengeranden er testet og godkendt i henhold til dens åndbarhed.

OBS! Sengeranden må kun bruges i børnesengens øvre indstilling. Stropperne skal bindes og justeres med en knude på ydersiden af tremmesengen og må ikke være inden for barnets rækkevidde.

Anbefalet alder: 0-6 måneder.

Artikelnummer: 10161232

Kundebilleder

Information

Materiale Bomuld, genvunden polyester
Højde (cm) 26
Længde (cm) 360
Bredde (cm) 1
Vaskeanvisning Maskinvask
30°C