Fri fragt -10%
Hauck King Air Plus Trio Sæt + JLY Dream Basic Møbelpakke
Hauck King Air Plus Trio Sæt + JLY Dream Basic Møbelpakke
Hauck King Air Plus Trio Sæt + JLY Dream Basic Møbelpakke
Hauck King Air Plus Trio Sæt + JLY Dream Basic Møbelpakke

Hauck King Air Plus Trio Sæt + JLY Dream Basic Møbelpakke

  • Nordens største udvalg til store og små børn
  • Prisgaranti
  • Leveringtid på 2-4 hverdage
  • Fri fragt over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

En startpakke til nybagte forældre med udvalgte produkter fra JLY og Hauck. I denne pakke får du et vægophængt puslebord, en tremmeseng og en barnevogn med tilhørende ligge- og siddedel.

Hauck King Air Plus Trio Sæt er en smart barnevogn fremstillet i kvalitetsmaterialer, og leveres med autostol til børn under 12 mdr., liggedel og siddedel således at du hermed får et komplet Travel System. Vognen har desuden en rigtig god affjedring og et justerbart håndtag, der gør rejseoplevelsen behagelig for både dig og dit barn.

Da Hauck King Air Plus Trio Sættet indeholder en behagelig liggedel, kan barnevognen anvendes lige fra dit barn er helt nyfødt. Med til liggedelen hører en blød madras og solskærm. Når den lille så er blevet lidt større og kan sidde selv, så bytter du bare liggedelen ud med siddedelen. Siddedelen er bred og blødt stoppet, for at opnå den bedste komfort og bevægelsesfrihed. Siddedelen inkl. fodstøtten kan desuden ligges ned i fuldt hvileleje, hvis den lille bliver træt. Siddedelen kan vende i begge kørselsretninger og har sikkerhedsbøjle samt fempunktssele.

JLY´s Tremmeseng Dream Basic er en robust og stabil seng fra JLY´s Dream-serie. Med sit klassiske design vil denne fine tremmeseng passe ind på alle børneværelser. Tremmesengens bund kan indstilles i tre forskellige højder således at den kan tilpasses børnenes evne til at sidde, klatre og stå op i sengen.

JLY´s Vægophængte puslebord Dream er et fint og praktisk puslebord, som er nemt at folde ud og ind, hvilket gør at det sparer rigtig meget plads! Det er let at montere og kan desuden placeres i den højde der passer dig. På siden af vægpuslebordet sidder en praktisk krog til ophængning af tøj.

Behøver du mere information, så klik dig ind på de forskellige produkter!
Artikelnummer: 903787

Om varemærket

Hauck

Funktionalitet og sikkerhed er nøgleord, når man skal beskrive det kvalitetsfulde varemærke, Hauck. 

Hauck fremstiller moderne klap- og joggingvogne, bekvemme rejsesenge og trygge bæreseler for børnefamilier, der kan lide at være på farten. Du får meget for pengene, når du handler Hauck-produkter, da producenten altid forsøger at tilbyde topkvalitet til fordelagtige priser.

I sortimentet finder du også udstyr til at børnesikre dit hjem, såsom praktiske spændegitre, der afholder barnet fra at kravle afsted på alt for farlige udflugter.

Se mere fra Hauck »