Sengehimle

De florlette sengehimle er som en sand prinsessedrøm, men en sengehimmel er også praktiske, da den afskærmer babyen for lyd, lys og bevægelse uden at lukke helt af, og det er selvfølgelig også en fordel at undgå myg og insekter om natten, så udlev drømmen og skab en rigtig himmelseng.
44 resultater.

Skab en herlig atmosfære på børneværelset med sengehimler

Et børneværelse er det sted, hvor børnene både skal lege, lære og sove, og det er derfor vigtigt, at det er et dejlig rum at være i. Indret med børnevenlige møbler samt fine indretningsdetaljer. Tænk bare på, hvad en rigtig hyggekrog, et lille lukke eller en seng med sengehimmel kan gøre for hyggen og fornøjelsen! En sengehimmel kommer i alverdens størrelser og modeller, og til de store børn er det et fantastisk gardin mod omverdenen, når man har brug for ro og fred til hemmeligheder.

Massevis af sengehimler på Jollyroom

Her I huset har vi samlet et stort udvalg af sjove og søde sengehimler i stilfulde, enkle og farvesprudlende designs. De er lette at hænge op på en solid krog i loftet over lænestolen eller på et stativ til sengehimler over sengen, og vi synes det er et skønt tilbehør til indretningen på børneværelser over hele landet. Find den fineste sengehimmel blandt varemærker, som du tør stole på, såsom BabyDan, Funky Factory og Leander.

Du kan også let finde sjove og flotte børnesenge, fantasifulde børnelamper og belysning samt charmerende børnemøbler, hvis du vil shoppe videre i vores uendelige udvalg. Og husk, er du i tvivl om noget, så ring eller mail vores fantastiske kundeservice der sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål på alle hverdage fra 10 til 17.