-38%

Didriksons Matt Parka Jakke, Navy

739 kr 1.199 kr Du sparer: 460 kr (-38%)
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Matt fra Didriksons er en funktionel vinterjakke til børn, der er 100 % vind- og vandtæt med limede sømme, hvilke gør den til et godt valg til vintervejret.

Jakkens materiale er åndbart og har en PFC-fri vandafvisning. Hætten kan tages af med trykknapper og den har en aftagelig kunstpels i kanten. Jakken har tovejs-lynlås foran og en høj krave, der giver god beskyttelse mod kolde vinde.

Ærmerne og den nederste kant kan justeres for en god pasform og foran er der to rummelige lommers, samt en mindre på brystet, der passer perfekt til dagens fund.

- Aftagelig hætte med aftagelig ”pels”kant
- Åndbarhed: 4000g/m2/24h
- Vandsøjletryk: 10 000 mm

Materiale: 100 % Polyamid, fri for PVC og flourkarboner.

Vaskeanvisning: 40°C.

Farve: Blå.

OBS! Tøj fra Didriksons er generelt lidt større i størrelsen!
Artikelnummer: 705575

Om varemærket

Didriksons

Didriksons funktionstøj til alle, der elsker at være ude, og som har hørt om at klæde sig efter vejret! Vi elsker simpelthen Didriksons, bl.a. fordi de har de gamle dyder med sig: Godt kvalitetstøj, som kan bruges i det nordiske vejr, og som holder til brug – alt sammen til overskuelige priser. I over 100 år har Didriksons lavet regntøj, flyverdragter og gummistøvler, som er perfekt efterårstøj, vintertøj og børnetøj, så de ved præcis, hvad I med børn har brug for.

Se mere fra Didriksons »