Paraplyklapvogne kendes også som rejseklapvogne, og det med god grund. Find den perfekte klapvogn til ferien eller rejsen, som både er kompakt, let og stabil at køre, og som passer til flyet mål for kabinebagage.

Paraplyklapvogne – Det perfekte hjælpemiddel til familier på farten

Som barnet vokser og gerne vil løbe rundt på egen hånd, bliver det svært at holde det i barnevognen. Alligevel kan det være en fordel at udstyre familien med en vogn, når man er på farten, hvad end man skal på shoppetur i byen eller på ferie. Fordi korte ben er jo netop det, ja altså korte, og så kan det være rart at tage et tiltrængt hvil fra tid til anden, når man løber tør for energi.

Til sådan brug er en paraplyklapvogn, eller rejseklapvogne som de også kaldes, smart. Paraplyklapvogne er nemlig ekstra små og lette – du klapper dem bare sammen i en enkelt bevægelse, hvorefter de bliver kompakte og lette at transportere. Det er intet problem at bære en paraplyklapvogn i én hånd og mange modeller vejer under også under 10 kg og visse er endda udstyret med bærehåndtag og/eller skulderrem.

Jollyroom sælger også din nye klapvogn

Her på Jollyroom har vi masser af fine paraplyklapvogne til børnefamilien, og de er alle sammen perfekt egnet til at tage med i både bil og bus, samt trange bymiljøer, hvor man har brug for nemt at kunne manøvre sig igennem folkemængder. En del af vores klapvognene kan endda tages med i flyet! Vi anbefaler dog altid, at man tjekker med flyselskabet inden afrejse, da ikke alle flyselskaber tillader dette. Ligeledes har vi superpopulære paraplyklapvogne fra Chicco, Silver Cross, Beemoo og BABYZEN, der er lige gode på rejsen som de er til daglig brug!