Sophie The Giraffe Baby Hair & Body Wash, 200 ml

Sophie The Giraffe Baby Hair & Body Wash, 200 ml

139 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Sophie The Giraffe Baby Hair & Body Wash, 200 ml – et mildt, rengørende produkt for din babys hud og hår, som skummer op i en cremet konsistens.

Alle hud- og hårplejeprodukter fra Sophie The Giraffe er sikre og økologiske.

Indeholder hvid te, som værner om dit barns følsomme hud og hår, lavendelvand for lindring af huden, bomuld for tilføring af fugt og lettere udredning af håret, og havremælk som yder skånsom rengøring.
Produktet er allergivenligt.

99,4% af ingredienserne er naturlige.

5% af ingredienser er økologisk avlede.
Artikelnummer: 415305

Video

Om varemærket

Sophie the Giraffe

I Jollyrooms store sortiment finder du søde produkter fra Sophie the Giraffe.

Den lille giraf blev til d. 25 maj, 1961, på Hellige Sophies dag og fik derfor navnet Sophie. Da Sophie kom til verden forestillede andet legetøj altid bondegårdsdyr eller husdyr; det var derfor Monsieur Rampeau fra Frankrig kom på, at hun skulle se netop sådan ud.

Giraffen Sophie blev det første eksotiske dyr på markedet. Størrelsen og formen var ideel til små børnehænder og Sophie blev med det samme en stor succes. Når de første tegn på tænder viste sig hos de små, var Sophie altid hjælpsom.

Udelukkende gennem omtale blev giraffen Sophies popularitet større og spredte sig. Siden da har generation efter generation af børn i Europa elsket at høre Sophie lave sjove pivelyde, når de trykkede på hendes mave eller hoved. En ægte klassiker.

Se mere fra Sophie the Giraffe »