• Voksi-header-1920x700.jpg

Voksi

På Jollyroom finder du et stort udvalg af Voksi køreposer. Med norske Voksi kan dit barn sove godt i de fineste materialer naturen har at tilbyde, da Voksi har valgt kun at bruge naturmaterialer i deres produkter, og de stræber efter at have en produktion, der påvirker miljøet mindst muligt. 

52 resultater.

Sov varmt og skønt i barnevognen

Her i Skandinavien er mange af os vant til at lade børnene sove til middag ude i den friske luft, uanset om det er sommer eller vinter, også selvom temperaturen sniger sig ned under 0°C. Desuden går mange også tur med barnevognen i al slags vejr. Lige meget hvilken årstid der er tale om, er en voksipose supergod at have i barnevognen. Voksi laver nemlig køreposer til alle sæsoner, med både pels, dun og tekstil, så der findes en voksipose til ethvert barn. Voksiposerne til sommerbrug er tynde, lette og ånder godt, hvilket sikrer, at børnene holder varmen uden at svede under varmere forhold. Voksis vintersortiment sørger for, at børnene holder en stabil og behagelig temperatur på selv de koldeste dage, takket være deres høje krav på kvaliteten af både materialerne og håndværket.

Norske Voksi har taget et aktivt valg om kun at bruge naturmaterialer og begrænse deres fodaftryk på miljøet så meget som muligt, mens de sørger for, at dit barn sover dejligt, indsvøbt i de bedste materialer naturen har at tilbyde.

Køb Voksi hos Jollyroom

Her hos os finder du et flot udvalg af de bedste voksiposer til sommer, forår, efterår og ikke mindst vinter. De yngste børn kommer garanteret til at sove dejligt lunt og godt, uanset vejret, og du kan vælge mellem mange flotte designs og farver, lige fra farverige, mønstrede voksiposer til de ensfarvede, klassiske voksiposer. Voksi er kendt for deres høje kvalitetsniveau og slidstærke produkter, og så har alle deres køreposer et universalt design, så de passer til langt de fleste barnevogneklapvogne og autostole på markedet.