Mountain Buggy

Tag et kig på Jollyrooms store sortiment af Mountain Buggy-barnevogne!

Mountain Buggy blev grundlagt i 1992 og har opbygget et godt ry for sine slidstærke, holdbare og lethåndterlige barnevogne.

Varemærket kendetegnes af dets rene linjer og funktionelle stil, og uanset om det gælder nyfødte eller småbørn, skovstier eller brostensgader, kan du, som forælder, bevæge dig rundt uden begrænsninger med Mountain Buggy.

Mountain Buggy – barnevogne der kan bruges overalt.

Mountain Buggy blev grundlagt i 1992 af en far der savnede en barnevogn på markedet, der ville give ham mulighed for, at tage sit barn med på ture i den New Zealandske natur. Siden dengang er det lykkes dem at opbygge et godt ry for deres slidstærke, holdbare og lethåndterlige barnevogne. Varemærket er kendetegnet af vognenes rene liner og funtionelle stil, som kan bruges til både babyer og større børn. Med en Mountain Buggy er der overhovedet ingen begrænsninger for hvor du kan bevæge dig rundt, om det er i byen eller i naturen, dens fleksibilitet sørger for at både forældre og baby får en god oplevelse.

Mountain Buggy på Jollyroom.dk.

Her på Jollyroom.dk har vi selvfølgelig et stort udvalg af Mountain Buggys vogne, vi er jo Nordens største forhandler af produkter til børn og forældre på internettet. Mangler du en cykel til poden, en rutsjebane eller en ny jakke, det hele kan findes her. Så kig ind!

Som om ikke dette var nok, så får du her på Jollyroom prisgaranti når du handler! Dette betyder at du kan være helt sikker på at du har fået varen til nettets bedste pris. For øvrigt har vi åbent køb i alle årets 365 dage.