Barnmatsburken

Barnmatsburken er et svenskt varemærke under virksomheden Pufz, der henvender sig til børnefamilier og tilbyder et hav af innovativt og praktisk madopbevaring i silikone. Produkterne bidrager til en enklere hverdag for hele familien, og på Jollyroom.dk finder du et skønt udvalg, der indbefatter alt fra portionsforme til børnetallerkener!

Praktiske løsninger til børnenes måltider med svenske Barnmatsburken

Barnmatsburken er en produktserie fra firmaet Pufz, som specialiserer sig i at designe alt fra portionsforme til grydelapper og børnetallerkener i praktisk og holdbar silikone. Alle produkterne er udviklet med største omsorg og med hensigten at gøre hverdagen enklere for både voksne og børn.

Køb Barnmatsburken på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et fint udvalg af portionsforme og børnetallerkener i silikone. Portionsformene er perfekte til at forberede babymad og derefter fryse det direkte i formene, så der altid er sund og lækker mad til den lille. Du kan ligeledes finde Barnmatsburkens børnetallerkener i silikone i vores udvalg. Disse er super gode, da de er opdelt i flere små rum med høje kanter, så børnene let kan skrabe maden op på skeen.