Grill sikkert

Sommersæsonen er i gang! Det er for mange lig med længere dage, brunere ben og koldere is, men frem for alt, at vi igen skal tænde op i grillen. En grillaften i selskab med familien er nok noget mange ser frem imod, men glem ikke at gøre grillen sikker for de mindste børn. 

BabyDan har i flere år tilbudt sikre løsninger til småbørnsforældre. Deres Flex sikkerhedsgitter kommer i flere størrelser, så de kan bruges til flere behov. XL og XXL er de to største modeller, der begge er velegnet til at holde de små i sikker afstand fra den glødende grill. BabyDan Flex børnegitter kommer endda med en dørsektion, så du nemt kan tilgå grillen, når det er tid til, at bøfferne skal vendes.
Når man vil beskytte sine børn fra den varme gril med et sikkerhedsgitter, er det vigtigt, at man placerer det mindst 75 cm fra grillen for at undgå, at gitteret bliver for varmt, og at barnet ikke kan strække sig frem og nå grillen. 

babydan_säkerhetsgrind_2.png

 

BabyDan Flex XXL sikkerhedsgitter måler hele 350 cm i bredden, og hvis det ikke er nok, kan man endda tilkøbe flere dele for at forlænge beskyttelsen. BabyDan Flex har desuden et hav af anvendelsesmuligheder og kan, foruden til grillen, også bruges til at lave en kravlegård, sættes op foran trapper eller bruges som brændeovnsgitter om vinteren.
BabyDan Flex fås i både sort og hvid, og det er godkendt efter europæiske sikkerhedskrav for børnegitre.