Bloggeren Anna Eriksson anmelder iNanny babyalarmen

Jeg har, sammen med Jollyroom, fået mulighed for at teste og anmelde babyalarmen fra iNanny. Herunder følger mine tanker omkring produktet.

For at starte et sted, kan iNanny babyalarmen sættes fast på væggen og kobles til flere kameraer. Det gør, at man kan se billedet fra flere forskellige vinkler. Da vi testede den, valgte vi at placere den et stykke fra sengen, da vores datter sover i vores egen seng for tiden. Da vi har soveværelse på 1. sal og stue samt køkken nedenunder, er det uvurderligt at have en babyalarm i hjemmet. Vi havde aldrig klaret os uden! At man både kan se og høre babyen er fantastisk. En gang i mellem brokker hun sig lidt, men falder i så søvn af sig selv – havde vi kun haft en alarm med lyd, så havde vi været nødt til at løbe op og tjekke unødigt, fordi hun allerede var faldet i søvn igen. 


iNannyen har også infrarødt kamera og tovejskommunikation, hvilket gør, at man kan tale med barnet. Det kommer sandsynligvis i brug, når hun bliver lidt ældre, men lige nu ville hun nok blive forvirret, hvis vi begyndte at tale til hende gennem alarmen. Desuden har den en funktion, som gør, at den kan spille vuggeviser! iNannys batteri er genopladeligt på begge enheder, hvilket vi synes er totaltsmart! Det gør nemlig, at babyalarmen også kan bruges trådløst. 

Det korte af det lange er, at dette er en utrolig god babyalarm til prisen. Et stort plus for det flotte design skal den også have! Desuden matchende den mine negle…og det kan vi li´! 

bild2.jpeg
 
iNanny Babyalarm
•    Rækkevidde 300 meter
•    Batteritid forældreenhed 5 timer
•    Batteritid babyenhed 6 timer
•    Genopladelige batterier
•    Godkendt i henhold til EU-standard
•    Mål babyenhed (kamera) 9 x 9 x 12 cm
•    Mål forældreenhed (monitor) 13 x 7,5 x 2 cm
 
Med venlig hilsen,
Anna Eriksson
www.choicebyanna.se