En babyalarm, der giver tryghed – for både børn og forældre!

En gang imellem vil man i bad, en gang imellem vil man sidde og nyde en kop kaffe på balkonen, og en gang imellem er det tid til babyens middagslur. I sådan nogle situationer, hvor man ikke kan være lige i nærheden af den lille, kan Motorola MBP36S Babyalarm gøre en stor forskel -  Vi forklarer hvorfor!

Vi kan ikke altid være så tæt på vores små pus, som vi ønsker det. Mange gange er det hverken optimalt eller praktisk muligt, at være inden for hørevidde – og så er det, at en Motorola MBP36S Babyalarm kommer ind i billedet. Med denne babyalarm kan vi alligevel føle os trygge og forvisse os om, at den mindste har det godt. Babyalarmens funktioner gør, at vi kan have et halvt øje på babyen, også selvom vi er i den anden ende af huset, eller til og med ude i haven. 

trends_mall_i-bloggen6_700X600.jpg

 
Det allerbedste ved Motorola MBP36S er, at den har:

LCD-Skærm
Babyalarmen har en rækkevidde på 200 meter og en LCD-skærm i høj kvalitet! Alarmen dækker altså helt fra køkken til soveværelse, også i store huse.

ECO-mode
En stor bonus er ”ECO-mode”, som markant mindsker energiforbruget.

Vuggeviser
Sker det, at babyen sover lidt uroligt og behøver hjælp til at falde i søvn igen, så kan babyalarmen spille hyggelige, beroligende melodier ved hjælp af de fem forprogrammerede vuggeviser. 

trends_mall_i-bloggen1_700X600.jpg

 

Mikrofon
Virker de små melodier ikke efter hensigten, kan I selv trøste babyen med lyden af jeres stemme gennem mikrofonen. Nogle gange er det alt, hvad der skal til.

Infrarødt nattesyn
For at de mindste ikke bliver vækket, har babyalarmen infrarødt nattesyn, hvilket indebærer, at man tydeligt kan se, selvom barnet sover i mørke.

Overvågning af temperatur og lydniveau
Man kan føle sig helt sikker på, at det hverken er for varmt eller for koldt hos det lille pus, når han eller hun sover.