Anmeldelse af søvntræneren ZAZU Sam

Vi sendte 1 stk.  ZAZU Sam til den svenske blogger Malin Stensson for at høre, hvad hun synes om dette finurlige produkt: en søvntræner, som er til for at gøre det nemmere for de små at falde i søvn ved puttetid. Læs om Malins oplevelse med ZAZU Sam lige her!

I samarbejde med Jollyroom har jeg fået muligheden for at anmelde ZAZU Sam Søvntræner, der hjælper børn med at falde i søvn. Her kommer min anmeldelse.

For et stykke tid siden, fik vi en af Jollyrooms natlamper, ZAZU Sam Søvntræner, sendt hjem til os, for at teste dens egenskaber. Testen skulle stå på i 2 uger og undervejs skulle jeg skrive ned, hvad jeg synes om lampen.

Jeg må erkende, at jeg nok var lidt skeptisk i starten. Det er nemlig sådan, at Sam siges at kunne hjælpe barnet, der ikke kan sove med at få en bedre søvnrytme, da den:

 1. Lukker øjnene og bliver mørkeblå, når det er tid til at sove.
 2. Skifter farve til grøn (stadig med lukkede øjne) 30 min. inden alarmen går i gang for at vise barnet, at det er okay at sove lidt længere.
 3. Åbner øjnene og begynder at mæe, for at vise barnet at det er tid til at stå op.

ZAZU bild.jpeg

 

Jeg syntes, at det lød lidt for godt til at være sandt, men trak på skuldrene og tænkte, at 2 uger skulle vi vel nok klare. Men det viste sig, at jeg skulle blive positivt overrasket.

Begge børn syntes, at det lille får var enormt spændende, og det har i testperioden gennemgået alverdens prøvelser, nok kun med undtagelse af at blive proppet i toilettet. Det er faktisk et mirakel, at han fortsat kan åbne øjnene om morgenen, haha! 

På forsøgets første aften, sagde jeg til Elise, at nu skulle vi ind og putte fåret og sove. Hun syntes, at det var enormt sjovt og var faktisk positiv hver aften efter det. Den følgende morgen blev vi vækket af alarmen (8:30) og begge børnene lyste op, da de hørte hans lyd. 

trends- zazu2.jpeg

 

De efterfølgende 3-4 dage vågnende Julia super tidligt, men fra og med den 5. dag gik det fremad i rask tempo. Selv Julia forstår, hvordan fåret fungerer, og ligger derfor lige så fint og kigger på ham hver morgen.

Så for os har det været som en drøm at få ZAZU Sam ind i familien, og som I ved, står jeg altid 100 % ved de produkter, som jeg anbefaler – og denne lækre natlampe kan jeg virkelig kun anbefale! Den tilrådes til børn over 2 år, så det er bare et ekstra plus, at det gik så godt med at bruge den med Julia. :)

 • Digital farveskærm, der hjælper barnet med at udvikle sine søvnrutiner
 • Blåt display viser, at det er tid til at sove
 • Grønt display betyder, at der er en halv time til, man skal op
 • Lyseblåt display betyder, at det er tid til at stå op
 • Vælg mellem tre forskellige alarmtoner eller lydløs vækketid.
 • Natlampe med timer, 5-30 minutters intervaller.
 • AC/DC-adapter medfølger, hvilket gør dig i stand til at anvende fåret Sam som natlampe.
 • Sovetræneren kan også anvendes til en lille lur i dagtimerne.

Med venlig hilsen

Malin Stensson, goteborgsmamman.se