Varme køreposer

Brrrrr! Kan I også mærke, hvordan kulden sniger sig ind? Med udsigt til en lang og kold efterårs- og vintertid, er det godt at være forberedt på regn, blæst og minusgrader – og sne, hvis vi er heldige (eller uheldige… det kommer an på, hvordan man ser det) – og her kommer køreposen naturligt ind i billedet.

Når du vælger kørepose til dit barn, er der flere ting, at tage højde for. Oplever du f.eks. barnet som meget aktivt i barnevognen, eller ligger din baby som regel stille? Småbørn der rører sig meget, holder generelt varmen bedre end mindre aktive børn, som kan behøve en ekstra varm kørepose for at bibeholde en behagelig temperatur. 

Hvilket materiale du bør vælge, kan være lidt svært at forudse, da det afhænger af sæsonens temperaturer, men fleece og uld er altid sikre valg, hvis du er ude efter en varm kørepose. Det kan også være smart at undersøge om materialerne tåler vask – specielt indersiden - for har man en lille bebs, der gylper, kan det hurtigt føles utilstrækkeligt, at nøjes med at tørre køreposen af.

Husk også at vælge en model, som har skridfri bagside, så den ikke glider ned ad sædet, hvis dit barn befinder sig i en klapvogn eller duo-/kombivogn. I en barnevogn er det knapt så vigtigt med skridfri detaljer, så længe liggedelen ikke er glat nok til, at køreposen kan glide rundt i den.

collage_akpase.jpg

 

Glem ikke tilbehør!

De fleste moderne køreposer har vandafvisende overflader, men dette betyder ikke nødvendigvis, at de er vandtætte. Som regel drypper regndråber o.lign. af de vandafvisende materialer, men hvis det øser ned, eller gåturene bliver lange, kan det være en god idé at have et regnslag med, så man kan dække køreposen.

Fik I nogle gode tips, eller vidste I det hele på forhånd? ;)
Vi håber, at I får en helt vidunderlig efterårs- og vintertid med de små!

Klik her for at vores udvalg af køreposer.