Børnespil fra Star Wars

Hvis du er på udkig efter spil til børn, er du kommet til det rette sted! Vi har mange sjove spil for børn, som er både underholdende, pædagogiske og fyldt med læring. Flere af børnespillene kan spilles på egen hånd, hvis dit barn vil have en stille hyggestund for sig selv, men bliver ekstra sjove, hvis man spiller dem sammen med vennerne.

Siden filmudgivelsen 1977 synes Star Wars bare at have steget og steget i popularitet! På Jollyroom elsker vi også Star Wars og derfor har vi udvalgt en masse herlige produkter, der gør det muligt for dig, at tage en pause fra hverdagen for at træde ind i det fantastiske Star Wars-univers. Vælg bl.a. mellem produkter såsom LEGO Star Wars, Star Wars-kostumer til fastelavn og halloween, eller noget helt tredje som et vækkeur! 

Spil til børn

Spil er sjovt, spil er godt for de små grå og så er det en fantastisk måde at være sammen på. Det gælder lige meget om det er kortspil, vendespil, Ludo, bobspil eller et af de andre utallige brætspil, bordspil og strategispil, som familien har i skabet.

Og det er jo ikke løgn, at en aften med familiespil, en frisk gang bob eller bordfodbold, eller en session med vendespil er både sjovt og hyggeligt, og så træner både børn og voksne deres koordination og hjerne, både huskeevnen og den logiske sans, uden at det er besværligt – det er simpethen en win-win at have en velassorteret spilhylde eller skuffe!

Børnespil på Jollyroom

Vi har bestemt os til at have spil for alle og enhver, både havespil, bordspil, brætspil, kortspil og puslespil, og det er klart at vi har klassikere såvel som hotte spil, både Battle Spinnere, Rasmus Klumps Pandekagespil, spændende spil fra Alga og Tactic såvel som spil til de små børn fra Melissa & Doug eller BRIO.

Husk at få det hele med. Vi har selvfølgelig både spil og legetøj til babyer, 1 årige, 2-, 3-, og 4-årige, så find den perfekte gave til børnene her.

God fornøjelse!