Billede mangler

Andre har også købt

HEAD

HEAD Souphead SLR 2 Alpin Ski, 117 cm

3 TILBAGE

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

3 TILBAGE
459 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

CMS_Club Jollyroom_DK2.png

 

Beskrivelse

HEAD Souphead SLR 2 er et par fine alpinski.
Dette er et par twin tip-ski, hvilket betyder at man kan køre både for- og baglæns uden at sidde fast i sneen, Den strukturerede overside og holdbare underside gør, at de kan holde til det hårde liv, som bare børn kan give dem. Med andre ord: gode, sikre og stærke ski til nybegyndere.

OBS! Bindinger er ikke inkluderet, men skal købes separat. Til disse ski passer HEADS binding med DIN 2–7,5.

Mål: 117 cm. Det anbefales at længden på skiene skal gå op til mellem hagen og næsen på dit barn.

Justering af bindinger:

Bindingen tå-del indstilles efter skistøvlens millimetermål, det står enten under sålen eller på siden af hælen på støvlen. Man flytter enkelt bindingens tå-del på skinnen på skien. Derefter indstilles bagbindingen efter støvlen. Bagbindingen flyttes, som tå-delen, på skinnen på skien.

DIN-skalaen er en vægtindstilling på bindingen. Både tå-del og bagbinding skal indstilles efter dit barns vægt. Herunder ses tabel til indstilling:

Vægt i kg – Indstilling på binding (DIN)

10 – 0,75

15 – 0,9

20 – 1

25 – 1,5

30 – 2

35 – 2,5

40 – 3

45 – 3,5

50 – 4

55 – 4,5

60 – 5

70 – 6
  • - Bør anvendes med sikkerhedsudstyr.

Artikelnummer:  724419

Få mere inspiration her

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data

Andre har også købt