Alt til mor fra Petite Chérie

Til alle jer nybagte mødre eller I der venter jer, har vi samlet alverdens ammetøj og ventetøj, ammepuder, brystpumper, hudpleje og meget mere. Find alt indenfor graviditet og amning herunder.

Petite Chérie står bag flere populære kollektioner af babyudstyr med moderne flair og klassisk elegance. Varemærkets fokus er, at gøre hverdagen som forælder nemmere og på samme tid, at sørge for babyens tryghed og komfort.

På Jollyroom har vi samlet et fint udvalg af kvalitetsfulde skråstole, varme køreposer med fine detaljer, barnevogne og naturligvis Petite Chéries populære babykurve, Moses Baskets.

43 resultater.

Graviditeten er en helt unik tid i livet. Spændingen vokser dag for dag, og pludselig så står man med et lille vidunder i armene. Der sker så mange nye og spændende ting i dit liv, både som gravid og som mor, at det næsten kan blive lidt for meget. Vi har samlet et udvalg af produkter til gravide og ammende kvinder som giver jer ekstra fleksibilitet, frihed og tryghed, når I skal kapere hverdagen. Her finder du bl.a. brystpumper, ammepuder, støttebælter til gravide, lækre pusletasker og tøj med smarte design specielt til gravide og mødre, der ammer, og som gerne vil se godt ud samtidigt!

Graviditeten

Selv om graviditeten er en vidunderlig tid, kan din krop godt synes det er anstrengene med hormoner, vægtøgning o.s.v. Her på Jollyroom anbefaler vi især graviditetspuder og støttebælter for at få den nødvendige støtte og lindring. Graviditetspuderne aflaster din ryg og mave og giver dig flere positioner at ligge behageligt i under hele graviditeten, og støttebælterne støtter og lindrer især din lænd og ryg ved bækkenløsning samt hjælper din holdning.

Amning

Nar du begynder at amme, kan det blive en helt enestående oplevelse, hvor mor og barn knytter nye bånd, men det er vigtigt at få de bedste betingelser, da amningen er sårbar i starten. Vi vil give dig, som nybagt eller genbagt mor, de bedste muligheder for at amme trygt, godt og roligt, og derfor har vi samlet et udvalg af alt, hvad du har brug for, når det gælder ammepuder, brystpumper, ammeindlæg og meget, meget mere. Smart vente- og ammetøj For at gøre hverdagen lettere findes der masser af smart, praktisk og moderne amme- og ventetøj til mødre, som vil det hele. Vi har alt fra badetøj til festtøj, smart hverdagstøj, ammetoppe, ventebukser, amme-bh´er og alt, hvad du ellers har brug for af ventetøj og ammetøj. Gør det let og behageligt med de smarte designs, som klæder maven og letter amningen. Der er så meget at vælge imellem, når man er gravid eller ammer, og det kan være overvældende at skulle bestemme, hvad der er smart, vigtigt og fornuftigt. Hvis du mangler noget eller har spørgsmål, så ring til vores kundeservice og husk at vi har prisgaranti.

;