Black Friday

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er altid den sidste fredag i november. I 2020 er det Black Friday den 27. november.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største udsalgsdag i Danmark og finder sted efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. I USA kan Black Friday spores helt tilbage til 1800-tallet, nærmere bestemt 1869 da to investorer pressede guldprisen op og startede en finanskrise. I dag markerer dagen starten på julehandlen.

Black Friday startede i 2013 i Danmark, hvor nogle butikker brugte dagen til at fremhæve særlige tilbud. Siden da er interessen for Black Week eksploderet og er blevet til landets største handelsdag.

Black Friday hos Jollyroom

Her hos Jollyroom fejrer vi selvfølgelig Black Friday hvert år med lave priser. Klik rundt på Jollyroom.dk og shop i vores store udvalg til børn, baby og gravide fra hundredevis af kendte varemærker.

Tips til Black Friday

  • Shop online på Jollyroom.dk. Så kan du shoppe i ro og mag fra sofaen, og slippe for de lange køer i butikkerne. Du får endda varerne leveret lige til døren eller til dit nærmeste afhentningssted.
  • Du har 14 dages fortrydelsesret, så du kan prøve dine varer i fred og ro, før du vælger om du vil beholde dem.
  • Hos Jollyroom har du 14 dages åbent køb på varer med i ubrudt original emballage.
  • Her har vi prisgaranti. Hvis du finder produktet billigere, matcher vi selvfølgelig prisen – uanset om det er i en anden butik eller hos os selv på Jollyroom.dk! 

Herunder kan du melde dig til, hvis du gerne vil modtage vores nyhedsbrev, så du kan få de sidste nyheder og rabatter. Du kan også følge os på Instagram eller Facebook for at få flere tips, inspiration og deltage i sjove konkurrencer.