Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Tinca Autostol Baby Inkl. Base, Essential Red

Fri fragt
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
2.308 kr
Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Tinca fra Maxi-Cosi er en babyautostol i et smart letvægtsdesign, der sikrer at dit barn sidder sikkert på hele køreturen. Autostolen er let at montere med bilens sikkerhedssele eller med en Familyfix 2 ISOfix-base (sælges separat). Spædbarnsindlægget med ekstra polstring omkring barnets hoved, giver øget støtte og komfort.

Babyautostolen har et integreret sidebeskyttelsessystem, der sikrer en optimal sikkerhed ved en eventuel sidekollision.

- Passer til børn mellem 0-12 måneder (op til 12 kg)
- Ekstra stor og integreret solkaleche med UV-beskyttelse
- Aftageligt betræk, der kan maskinvaskes
- Click & Go-system
- Trepunktssele
- Let at bære til og fra bilen/barnevognen

Basen "FamilyFix2" fra Maxi-Cosi - en praktisk monteringsløsning til autostolene Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size. Signalerer korrekt/fejlagtig montering af autostolen med lyd og lys. Kobles til bilens IsoFIX-system, hvilket øger sikkerheden. Basen passer til autostole til spædbørn og indtil 4 års alderen. For at beskytte barnet bedst muligt, anbefales det at barnet sidder bagudvendt indtil det er omkring 104 cm (ca. 4 år).

Maxi-Cosi Livstidsgaranti
Maxi-Cosi er kendt for topkvalitet, og derfor har de livstidsgaranti på alle autostole og barnevogne. Garantien dækker produktionsfejl. For at få garantibeviset, skal du registrere din vogn eller autostol på Maxi-Cosis hjemmeside senest 3 mdr. fra købsdatoen.

Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide

Artikelnummer: 906279

Kundebilleder