Spilledåser fra Yookidoo

Du vidste garanteret ikke, hvor mange søde og sjove spilledåser der findes, specielt til babyer. Vi har tøjdyr med spilledåser, uroer med musik i og helt klassiske spilledåser, alle er de et skønt og aktiverende legetøj til det lille barn.

Yookidoo laver innovativt babylegetøj, som er formet og farvet, så det holder barnets interesse og nysgerrighed fanget. Yookidoo legetøj har altid små, spændende funktioner, som skal undersøges og afprøves, og deres koncept er bevist i de mere end 30 lande, hvor deres legetøj købes. Hos Jollyroom har vi masser af det skønne, farvesprudlende og underholdende babylegetøj, så I kan vælge præcis det, der passer til jeres barn.

Spilledåser til børn og babyer

En spilledåse er et af den slags legetøj, som kan være mange ting: en fin musikuro, der underholder baby, når man pusler, en sød og hygsom bamse eller dukke, som spiller barnet i søvn med vuggeviser, eller måske et superfint smykkeskrin med musik og plads til glitrende skatte – en ting er dog sikkert, og det er at musik og lyd er fantastisk til at stimulere og udvikle, for slet ikke at tale om at underholde, og så er det op til dig, om det skal være en af de gammeldags spilledåser med karrusel eller en nyere model tøjdyr med spilledåse i maven, som kan ligge og give tryghed i barnevognen eller tremmesengen.

Spilledåser af alle slags til stor og små børn

På Jollyroom er vi lige så fascinerede som børnene af de mange forskellige, skønne og søde designs af spilledåser som vores leverandører præsenterer! Det være sig farverige og underholdende spilledåser fra Fisher-Price, skønne designs fra Cloudberry Castle, Done by Deer eller Roommate og farvesprudlende Babblarna. Og der kommer hele tiden nye, sjove og fine modeller til, så der altid er noget at vælge imellem.

Hvis du har tid, vil vi gerne byde indenfor hos nogle af de andre afdelinger. Vi forsøger nemlig altid at have det hele, og det kunne være du manglede en fin dukkevogn eller en gyngehest til det lille barn eller en kravlegård og en sengerand til minikravlerne? Vi har også flotte smykkeskrin til lidt ældre piger og smarte pusletasker til de voksne for slet ikke at tale om masser af bamser og dukker til alle størrelser. Kom selv indenfor og tag et kig.