Beemoo

Beemoo Parasol, Black

Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Midlertidigt udsolgt
299 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

CMS_Club Jollyroom_DK2.png

 

Beskrivelse

Praktisk, justerbar, sort parasol fra Beemoo med UPF 50+, der beskytter mod solens stærke stråler, og med vandafvisende stof. Den har et velcrobånd og en kompakt sammenklapning.

– Montering: Placer parasollen på siden af vognens stel. For at udvide beslaget skruer du det sorte hjul på beslaget, og samme procedure gælder for at stramme beslaget og fastgøre parasollen til vognen. Parasollen kan også vinkles i forskellige retninger for at få maksimal beskyttelse mod solen. Dette gøres ved at holde knappen, der er placeret over beslaget, nede. Hold knappen nede for at justere, og slip knappen for at låse parasollen i den ønskede position.

Artikelnummer:  10173354

Få mere inspiration her

Information

Længde (cm) 72

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data