Fri fragt

Silver Cross Wave Duovogn, Granite

10.978 kr
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Duovognen Wave er designet til at kunne tages i brug lige efter fødslen til barnet vejer ca. 25 kg. og har et skønt design, der vil tiltrække mange misundelige blikke, når I er ude at gå.

Sidde- og liggedelen har en helt igennem uovertruffen kvalitet fra inderst til yderst. Hver del har en smart kaleche, der giver SPF 50+, ventilation samt giver barnet mulighed for at følge med i, hvad mor og far laver via det smarte kighul. Liggedelen har en medfølgende madras af blødt bambustekstil, der både virker antibakterielt og temperaturregulerende.

Stellet har god affjedring på alle fire hjul og har en stor varekurv med plads til op til 5 kg. Det smarte bremsesystem er udviklet for både at skabe sikkerhed for både vogn og fødder. Håndtaget kan justeres i fem indstillinger, så køreturen også er behagelig for forældrene!

- Fleksibel duovogn/søskendevogn/travel system
- Leveres med kopholder, 2 regnslag, 2 insektnet og adapter til Simplicity autostol
- Aftagelige klapvognsbøjler
- Fempunktssele
- SPF 50+ i alle tekstiler
Artikelnummer: 902596

Om varemærket

Silver Cross

På Jollyroom har vi et stort udvalg af klassiske barnevogne fra Silver Cross.

Den første Silver Cross barnevogn blev til i 1877, da opfinderen William Wilson skabte et transportmiddel til sine egne børn.

I dag har over 10 millioner forældre, inklusiv royale, sat deres lid til Silver Cross, som stolt fortsætter deres designtradition - nu med moderne vogne, hvor funktionaliteten er i fokus.

Se mere fra Silver Cross »