-19% Fri fragt
Bumprider Connect Duovogn m. Lift, Sort/Blå
Bumprider Connect Duovogn m. Lift, Sort/Blå
Bumprider Connect Duovogn m. Lift, Sort/Blå

Bumprider Connect Duovogn m. Lift, Sort/Blå

  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Bumprider Connect er en klapvogn der har en smart søskendeløsning – det er nemlig således, at to vogne kan kobles sammen ved siden af hinanden og kan dermed bruges som en søskendevogn. Skal du kun have et barn med på tur, kobler du hurtigt og enkelt den ene vogn fra igen!

Connect er en letvægts klapvogn, idet stellet er fremstillet i aluminium. Vognen foldes nemt sammen til en kompakt størrelse, så den er let at transportere. Den medfølgende lift gør at vognen kan bruges allerede fra fødslen.

Køber du en adapter kan autostole fra Maxi-Cosi eller BeSafe kobles på vognen og dermed har du et praktisk Travel System.

For at få mere information – klik da på de forskellige produkter!
Artikelnummer: 903943

Om varemærket

Bumprider

Når benene bliver for stærke til at sidde i barnevognen hele dagen, eller når lillebror eller -søster fylder det hele, er der ikke noget bedre end et ståbræt!

Bumprider fremstiller herlige ståbrædder, der kan kobles til barnevognen, så dit barn kan følge med på barnevognsturen på egne ben. Det universelle fastspændingssystem gør det muligt at sammenslutte langt de fleste barnevognstyper med Bumprider ståbrædder.

Se mere fra Bumprider »