Zunblock

I Jollyrooms sortiment finder du finder du solbeskyttende tøj og tilbehør til børn fra Zunblock.

Zunblocks kollektioner er surfinspirerede og har herlige farvesammensætninger. Virksomheden producerer sikre og seje produkter, som fremstilles uden kemikalier.

Hos os finder du UV-beskyttende tøj til børn i alle aldre.

Zunblock UV-tøj til børnenes sommer!

Solcreme er noget de fleste børn synes er irriterende at få smurt på, men ikke desto mindre er det en nødvendighed, når solen titter frem. For at gøre det hele lidt lettere, kan det være en smart idé med en UV-dragt til barnet. UV-dragter, UV-shorts, UV-trøjer og UV-sko er fine hjælpemidler, der er et gode supplementer til den fedtede solcreme og til glæde for både børn og forældre.

Hvis du er på jagt efter soltøj til dit barn, så er Zunblock et rigtigt godt valg. Zunblocks badetøj til børn sørger for god beskyttelse mod solens stærke stråler og det er lavet af tekstiler, der er fri for giftstoffer og som tørrer hurtigt, når de små har været i vandet.

Køb Zunblock badetøj til børn her på Jollyroom

Her på Jollyroom finder du et superfint udvalg af Zunblocks UV-tøj. Vi har både UV-dragter fra Zunblock og todelte UV-sæt med henholdsvis UV-trøje og UV-shorts. Vi har også Zunblocks badebleer, solhatte, UV-sko og ikke mindst smarte og sporty Zunblock Eyez-solbriller til børn.

God sommer!