Skylanders

Slip fantasien løs med Skylanders på din spillekonsol

Skylands er stedet hvor alle Skylanders bor, en verden midt i universet. Skylands består af mange flydende øer der hver har sit helt unikke øko-system, der er grønne skove, våde regnskove, tørre ørkener, kolde øer med sne og frost, våde sumpområder, store bjerge og dybe have – helt perfekt til at sætte gang i fantasien. Gør dine favoritter figurer og helte levende, lad dem bruge de fantastiske fartøjer til at komme rundt i alle de forskellige eventyrlige landskaber. Du kan endda mødes med spillekammeraterne i spillenes multiplayer mode, spille sammen og se hvem der er hurtigst. Hvad med at prøve den fantastiske Skylander creator – app? Her kan du importere de Skylandere som du skaber i konsolspillet, dele dem og deres fantasiske færdigheder på de sociale medier, få dem lavet til rigtige legetøjsmodeller, de kan blive trykt på t-shirts så du kan have dem med dig hele dagen eller du kan få dem trykt som samlekort, der kan byttes med vennerne. Mulighederne for sjov er uendelige.

 

Skylanders på Jollyroom

Så skal der spilles - lad børnene bevæge sig ind i Skylanders fortryllende verden med start pakker til både Xbox, Wii og Playstation. Med disse Skylanders spil findes der et utal af muligheder, spil med vennerne i spillets multiplayer mode, eller lav dine egne Skylander imaginators figurer og brug dem i spillet.

På Jollyroom.dk finder du Nordens største udvalg af produkter til børnefamilien. Hos os handler du hurtigt, let og altid til de laveste priser - med 365 dages returret på ubrudt emballage!