Shopkins

Spekulerer du også på, hvor man kan købe Shopkins? Så behøver du ikke at spekulere mere! På Jollyroom har vi et stort ud valg af Shopkins, de små figurer med hver deres unikke navne og udseende, der har taget Danmark med storm! Find masser af sjovt Shopkins legetøj her, og få timevis af underholdende leg med alle de små figurer i supermarkedtema!

Sæt gang i fantasien hos barnet der elsker at lege butik.

Kan dit barn lide at lege butik? Har I set Shopkins filmen om de sjove karakterer, deres butikker og daglige liv i det fantastiske Shopkins univers? Så er de sjove Shopkins-sæt med gratis samlekort, garanteret lige sagen. Legetøjet sætter gang i fantasien, og inden der er gået særligt lang tid, vil barnet være forsvundet ind i sin egen Shopkins-verden med de sjove karakterer. Der kan hurtigt blive kreeret en hel gade med butikker, eller hvad med en Shopkins bus eller et hus - fantasifuld sjov i timevis. Figurerne fra Shopkins er samtidig fantastiske samleobjekter. Barnet kan måske være så heldig at få fat på en af de meget sjældne glimmerfigurer, som ingen af vennerne har. Eller måske er der nogen, som har lige den figur dit barn mangler, og så kan de jo bytte.

Stort udvalg af sjove Shopkins universer på Jollyroom.

Spekulerer du på, hvor man kan købe Shopkins, så er svaret lige her! På Jollyroom har vi et stort udvalg af de sjove og søde Shopkins: De små figurer, som med hver deres unikke navne og udseende, som har taget Danmark med storm! Og vi sørger hele tiden for at opdatere udvalget af Shopkins dukker og sæt, så I har noget at vælge imellem.

På Jollyroom.dk finder du Nordens største udvalg af produkter til børnefamilien. Hos os handler du hurtigt, let og altid  med 365 dages returret på ubrudt emballage!

Husk at vi har- næsten – alt, så uanset om I mangler mere fantastisk legetøj til små og store børn eller godt overtøj, så har vi det, og både cykler, løbehjul og legehuse er der også nok af.