• Bloomingville-Header-1920x700.jpg

Bloomingville

Det danske varemærke Bloomingville tilbyder flot børneværelse indretning af høj kvalitet til gode priser. Find bl.a. søde kurve til opbevaring, knagerækker i træ, uroer til børn og en masse andre fine ting blandt Bloomingvilles æstetiske boligindretning i tidløst nordisk design, der passer ind i alle hjemmets rum.

129 resultater.

Bloomingville møbler og interiør til det moderne børneværelse

Fra det danske varemærke, Bloomingville, får vi stilrene og lækre møbler, der passer perfekt til det moderne børneværelse. Bloomingville har fingeren på pulsen, når det gælder markedets tendenser, og de udgiver først deres interiør til børneværelset, når det kan matche og skabe perfekt harmoni i mange små hjem.

At Bloomingville henter inspiration fra naturen i sin produktudvikling og -design er vanskeligt at overse. Bloomingville er kort sagt et mærke, du støder på først som sidst.

 

Stort udvalg af Bloomingville på Jollyroom.dk

Vi hos Jollyroom er pænt stolte over at gå i fronten med så godt og stilbevidst et mærke som Bloomingville, og vi har da også sørget for at have et ganske stort udvalg af Bloomingvilles produkter. Er du fx på jagt efter en Bloomingville lampe, finder du den selvfølgelig her, akkurat ligesom du finder Bloomingville borde, Bloomingville stole samt alt mulig andet til børneværelset. Vi har også Bloomingvilles populære fødselsdagstog og fine opbevaring!

Tøv ikke med at kigge forbi resten af vores udvalg til børn fra 0 -12 år. Vi har simpelthen alt, hvad dit barn kunne forestille sig at få behov for, lige her, alt fra børnecykler og børnetøj til autostole og barnevogne. Husk også, at du får prisgaranti hos Jollyroom, så når du modtager dine Bloomingville produkter med posten, så ved du, at du har fået dem til en god pris. Og skulle det ske, at du har købt tøj og sko, som ikke passer, ja, så er der selvfølgelig gratis retur på dem.