BABYZEN

Hos Jollyroom finder du et stort udbud fra BABYZEN. BABYZEN blev dannet af en gruppe franske individualister med forskellig bagrund, hvor alle brændte for samme ting; at forbedre mobiliteten for småbørnsfamilien. BABYZEN's design handlar om innovation og målet er at skabe den perfekte barnevogn. Først ud var barnevognen ZEN der blev belønnet med Innovation Award 2010. Nu presenteres YOYO. Verdens første barnevogn der fungerar som kabinbagage på flyet. Meget let og kompakt. 

  •  

    v42 babyzen logo.png

BABYZEN – til den moderne småbørnsfamilie

Fra den dag Babyzen blev grundlagt af en gruppe visionære individualister fra Frankrig, har barnevognsmarkedet ikke været helt det samme. Babyzens grundlæggere havde forskellige baggrunde og perspektiver på barnevognsudfordringen, men én ting havde de til fælles; ønsket om at forbedre mobiliteten for den moderne småbørnsfamilie.

Som resultat af deres hårde arbejde blev Babyzen i 2010 belønnet med «Innovation Award», men det ambitiøse team hvilede dog ikke på laurbærrene. Som en ekstra bonus designede de nemlig den første barnevogn, som kunne komme med i flyets håndbagage. Dejlig let og utroligt praktisk.

Bredt udvalg af Babyzen i Jollyrooms online-sortiment

Som Nordens ledende online-aktør i børne-branchen er det oplagt, at vi vil tilbyde jer Babyzens utrolige og moderne produkter. At trille afsted med Babyzens praktiske og uhørt lækre duovogne eller klapvogne, ja, det under vi faktisk alle forældre!

En original og elegant finesse ved Babyzens barnevogne og klapvogne er, at du selv kan bestemme farvekombinationen på kaleche, sidde- og liggedel. Sådan får I en helt original og smart vogn, der passer til lige præcis jer!