NYHED! Smartwatch til børn gør det nemmere at holde kontakt med familien

Det nyeste smartwatch til børn, X5 Play fra XPLORA, som blev nævnt i Go’ Morgen Danmark, har funktioner langt udover det ’normale’ smartwatch. XPLORA er nemlig en mobiltelefon skræddersyet til børn og til forældre, som ikke er klar til, at deres børn skal have en smartphone, men stadig har behov for at kunne komme i kontakt med dem i hverdagen. Nu finder du disse ure hos Jollyroom til skønne påskepriser.  

Hvordan fungerer Xplora 5?

Med Xplora 5 kan dit barn ringe, sende beskeder, tage billeder og udforske verden, uden at du som forælder skal bekymre dig for, hvad dit barn bliver eksponeret for på internettet. Via forældre-appen ”XPLORA”, kan du forhåndsgodkende kontakter, tilføje trygge zoner og modtage notifikationer, når barnet ankommer til eller forlader en tryg zone. Desuden kan du følge barnets bevægelser via GPS’en i appen. Uret har ingen adgang til internettet og dermed ingen vanedannende apps eller sociale medier.

Skal familien noget sjovt i påsken?

Påskeferien er et godt eksempel på, hvordan XPLORA’s smartwatches kan bruges. Ferie er lig med aktivitet og eventyr som udflugter, legeaftaler med vennerne og udendørsleg. Derfor giver det ekstra tryghed at kunne holde kontakten. XPLORA sidder sikkert på armen, således at dit barn ikke mister eller glemmer uret. Du kan se, hvor barnet befinder sig ved hjælp af ”XPLORA”-appen eller give et kald. Dette betyder mere frihed for både børn og voksne – selvfølgelig inden for rimelighedens grænser alt afhængig af barnets alder, og hvad du som forælder er komfortabel med.

Teknologi til børn

XPLORA følger alle retningslinjerne i henhold til GDPR og respekterer og værner om din og dit barns integritet.

Teknologien bag XPLORA er tryg for børn og letter hverdagen og gør det nemmere for forældre og børn at kommunikere med hinanden. Uden adgang til internet eller sociale medier får barnet en tryg introduktion til den digitale verden. XPLORA giver dit barn en grundlæggende kundskab og forståelse, så de med tiden er klar til at håndtere mere avanceret teknologi. Lad dit barn være barn så længe som muligt.

Med Xplora 5 kan dit barn lege, tage flotte billeder eller videoer og sætte sit personlige præg på uret ved at vælge sin egen baggrund. Du kan ændre ringetone for indkommende opkald og beskeder. Man kan også skifte remmen ud og på den måde give uret et andet design og udtryk.

XPLORA ønsker at hjælpe med at aktivere børn og mindske den stillesiddende skærmtid. Derfor har de lanceret aktivitetsplatformen #GOPLAY! XPLORA-urets skridttæller kan kobles til platformen og for hver 1000 skridt, tjener barnet XPLORA-mønter, som kan byttes til sjove produkter! GOPLAY-platformen har desuden konkurrencer, spil og kampagner i påsken, som børnene vil elske!

Nysgerrig efter at lære mere om XPLORA? Følg dem på Instagram og Facebook! Klik her for at se Jollyrooms udvalg af XPLORA.