Spøgelseshistorier!

Tror du på spøgelser? For noget tid siden spurgte vi vores følgere på Instagram og Facebook, om de eller deres børn havde oplevet noget uhyggeligt. Vi fik masser af skræmmende historier. I dagens artikel præsenterer vi ti af disse historier. Tør I læse videre?

 

Da min mor var lille, ca. 4 år, så sad hun i stuen og snakkede. Mormor råber fra køkkenet og spørger, hvem hun snakker med. "Den høje onkel med hatten. Han vil have en kop kaffe", siger mor. "Jamen, hvor hyggeligt. Det må han da gerne få", siger mormor og tænker ikke videre over det. Nogle dage senere så kigger de i et fotoalbum. "DER! Det er jo den høje onkel med hatten" siger mor, mens hun peger på et billede af morfars far, som døde mange år, før mor blev født. Hun havde aldrig tidligere set et billede af ham.

- @steffie_92

 

Skulle putte min niece, da hun var ca. 4 år gammel. Inden vi krøb ned i sengen for at læse en historie, så stillede hun en stol ved siden af sengen og sagde "hvis nu de andre vil lytte med..." . Mig bekendt var der ingen 'andre' i værelset...

- @linapeterso

 

Min ældste søn, som er 3 år, har en lampe, der er koblet til en timer, som man selv skal deaktivere. Den er begyndt at slukke og tænde sig af sig selv. En nat for ikke så længe siden fortalte han mig om en pige, der hed Evelina, og han fortalte mig en historie om hende, og hvordan han havde leget med hende. Evelina hed min storesøster, og hun gik bort i 2001.

- @alexandraolssoon

 

Jeg var barnepige for min på daværende tidspunkt treårige bror. Pludselig begynder han at hviske i stedet for at snakke. Så jeg spurgte ham, hvorfor han hviskede, hvortil han gav mig det dejlige svar: "sssch, han står bag døren".

- @jennenbennen

 

Min ældste søn var lidt sen til at begynde at snakke. Men ud af det blå  begyndte han at pege og råbe efter "Lily" oppe i soveværelset. Ingen filmkarakterer, ingen i børnehaven, og ingen vi kendte har dette navn. Det fortsatte i en periode. Vi gik igennem alle tøjdyrene og spurgte, om Lily var en af dem. Men nej.  Og  Lily befandt sig kun oppe på soveværelset. En dag var vi på besøg hos mine forældre, og han stoppede ved et billede, pegede og sagde "Åh, Lily!" (der var en pige på billedet). Det uhyggelige var, at vi fandt en gammel kjole på vores loft, og da vi fjernede tapetet i værelset ved siden af, stod der "Elisaeth" malet med børneskrift på væggen (stavet forkert). Googler du navnet Lily, hvad kommer så? Jo, det er et gammelt øgenavn for... Elisabeth...

Billede af væggen efter, vi har fjernet tapetet, ses herunder.

- @linnkokko

 

Förstabild 1.jpg

 

Min kusines barn skulle tegne hele familien. Han tegnede hele familien plus en onkel, som tydeligvis havde boet i deres hus tidligere.

- @jennyfagerstrandh

 

Min ældste havde en 'fantasiven' , der hed Lisa. Hun var blevet kørt over af en bil og havde først boet hos farfar, siden i himlen og derefter hos os. Hun sov inde på min datters værelse i en sækkestol, og de snakkede ofte med hinanden. Med til historien hører, at min datters faster også havde en fantasiven, da hun var lille og boede hjemme hos farfar, som hed Lena og var blevet kørt over af en bil.

- @andreabovang

 

Da min datter var lille, kom hun altid ind til vores seng og lagde sig på same tidspunkt hver nat, kl. 3.30. Når jag sagde til hende, at der ikke var plads og undrede mig over, hvorfor hun gjorde det, så svarede hun "når de andre kommer, skal jeg altid flytte mig!". Efter det fik hun altid lov til at sove hos os.

- @sabinans

 

Da min ældste datter var lille, ca. 1,5-2 år, så snakkede hon ofte om en mand i vores lejlighed. Jeg tænkte ikke så meget over det, eftersom børn har en livlig fantasi. Men en dag skulle vi se film sammen, og hun blev helt hysterisk, for hun ville ikke have, at manden skulle sidde sammen med os i sofaen. Vi så ingen film den aften, for hun ville ikke falde til ro.

- @ellenkenntofthof

 

Min søn (3,5 år) råber en dag "Hej farfar" og er på vej ned til underetagen. Da jeg spurgte, hvem han råbte til, kiggede han forundret på mig og sagde med bestemt stemme "til farfar, som er her". En time senere fik jeg at vide, at min svigerfar var død. 

- Cecilia

 

Synes dit barn, det er spændende med spøgelser? Vi har uhyggelige spøgelsesbøger, spøgelsespil samt byggesæt med gys fra blandt andet LEGO. Se vores uhyggelige udvalg her.

 

________________________________________________

@linnkokko