Nyhed fra BABYZEN – YOYO Bassinet

I dagens indlæg præsenterer vi en nyhed fra BABYZEN – nemlig barnevognsdelen YOYO Bassinet. Sættes let fast på din YOYO+ eller YOYO² med et enkelt klik.

 

Vognen YOYO² er opfølgeren til den populære YOYO+ fra BABYZEN og tilbyder mere komfort og flere funktioner end tidligere. Forstærket stel, forbedret affjedring på alle fire hjul og håndtag i kunstlæder gør YOYO² endnu smartere end den tidligere version samtidig med, at den fortsat er lige så let og kompakt. Vognen foldes ud og sammen på et øjeblik, kan bæres over skulderen og passer ind i de fleste, trange områder. Tag YOYO² med i metroen, bussen eller opbevar den i bilen. En vogn, der vokser med dit barn og fås i flere, stilfulde farver.

 Bassinet-yoyo2.jpg

1. BABYZEN YOYO² Barnevogn, Hvid/Peppermint 2. Babyzen YOYO Bassinet Barnevognsdel, Peppermint 3. BABYZEN YOYO² Duovogn, Hvid/Peppermint

YOYO Bassinet

Men den store nyhed, vi vil præsentere, er YOYO Bassinet – en ny barnevognsdel, som du let sætter fast på din YOYO+ eller YOYO² med et klik. Denne er som en hyggelig kokon for dit barn. Omsluttende og tryg med en robust form. Den placeres ovenpå stellet, så du kan være tæt på dit barn. Den er designet, så luften kan cirkulere frit, og samtidigt ligger dit barn behageligt på en ventilerende dobbeltmadras. Takket være den lette vægt, kan du sætte barnevognsdelen fast og tage den af stellet uden at vække dit barn. Den er let at bære i hånden, og du kan trygt stille den på gulvet.

YOYO Bassinet er fleksibel og simpel og gør derfor livet lettere. Skal du til middag hos venner? Tag barnevognsdelen af, fold stellet sammen og lad den lille blive liggende i Bassinet, mens I spiser. Når det er tid til at gå hjem, kan du bære det sammenfoldede stel over skulderen med bærestroppen og YOYO Bassinet i din hånd. 

Bassinet-yoyo.jpg

Babyzen YOYO Bassinet Barnevognsdel, Toffee

 

8 fordele med YOYO Bassinet

  • Ultralet, vejer kun 3 kg 
  • Ultrakompakt, kan tages fra hinanden, så den kun fylder det halve ved opbevaring
  • Behagelig dobbeltmadras med god åndbarhedsevne (4,5 cm tyk)
  • Ventilerende skal og kaleche 
  • Stabil base med låg 
  • Indvendige lommer for ekstra opbevaring 
  • Vandafvisende og UV-beskyttende stof (UPF 50+)
  • Passer til både YOYO² og YOYO+ 

 

Du finder YOYO², barnevognsdelen YOYO Bassinet og andre, populære varer fra BABYZEN hos Jollyroom. Tryk her for at se hele deres sortiment.

 

___________________________________________

https://reirei.se/en/brands/babyzen