Bæredygtigt tøj fra Didriksons

Funktionelt, slidstærkt og trendy overtøj er tre ord som man tit forbinder med Didriksons, men man kan også bruge ord som bæredygtigt og miljøvenligt. Dagens indlæg handler om Didriksons overtøj lavet af genbrugsmaterialer.

Didriksons har fremstillet tøj siden 1913. Deres tøj er kendt for at være funktionelt og legevenligt og til en rimelig pris. De fokuserer på gode og slidstærke materialer til al slags vejr. Her kan du finde hele udvalget fra Didriksons.

Udover kvalitet og slidstyrke fokuserer Didriksons også på bæredygtighed — både når det handler om tøjet og selve tøjproduktionen. Tøjet skal ikke bare holde i lang tid, men også produceres af materialer og en produktionsproces, der er miljøvenlige. Herunder kan du se tre fine nyheder fra Didriksons, der er både behagelige og bæredygtige.

Gläntan jakke
Gläntan er en 100 % vind- og vandtæt jakke med svejsede sømme. Jakken har en mat og blød overflade i en klassisk model og ærmer med Extend size-funktion der kan gøre ærmelængden op til en størrelse større. Materialet er 100 % genanvendeligt polyester. Dette betyder, at jakken kan genbruges, enten som nyt materiale eller nyt tøj, når det er tid til at skille sig af med den. Jakken fås i farverne gul, grøn, lyserød og blå.

 • Genanvendeligt polyester
 • Foret inderside
 • Extend Size-funktion
 • Refleksdetaljer
 • PFC-fri vandafvisning
 • Navneetiket

Didriksons Gläntan Jakke, Pollen Yellow

 

Monte fleecetrøje og Monte fleecebukser
Monte fleecetrøje er en tynd og hyggelig fleecetrøje, med en børstet inderside og en klassisk form med raglanærmer, der sikrer en optimal bevægelighed. Trøjen isolerer kroppen og sørger for, at at dit barn altid har den rigtige temperatur. Den kan derfor bruges alene som en varm og blød trøje eller som et varmende, ekstra lag under jakken. Det samme gælder for de matchende Monte fleecebukser med justérbar talje. Både trøjen og bukserne er fremstillet af et ECO progressive-materiale med 30% genanvendeligt polyester. Både trøjen og bukserne fås i flere flotte farver – hvilken bliver mon din favorit?

 • 100 % polyester, hvoraf 30% er genanvendeligt
 • Blød og børstet inderside
 • Fnuldrer ikke

Didriksons Monte Fleecetrøje, Navy

Didriksons Monte Fleecetrøje, Navy

Monte print trøje
Den tynde Monte fleecetrøje med børstet inderside fås også med et smart terazzomønster. En sej trøje, der isolerer kroppen og sikrer, at dit barn altid har den rigtige temperatur. Også denne fleecetrøje er fremstillet af et ECO progressive-materiale med 30 % genanvendeligt polyester.

 • 100 % polyester, hvoraf 30 % er genanvendeligt.
 • Blød og børstet inderside
 • Fnuldrer ikke

Didriksons Monte Fleecetrøje, Navy Terazzo

Didriksons Monte Fleecetrøje, Pollen Yellow Terazzo

Vil du vide mere om overtøj? Så klik ind på indlægget Myter om overtøj her.