Julegaveidéer til børn i alle aldre

På webshoppen finder du en hel guide og et julekatalog fyldt med julegaveidéer til børn i alle aldre. I dagens artikel har vi fremhævet tre varer i hver alderskategori, som vi er ekstra vilde med!

Vores store guide med julegaveidéer finder du lige her! I slutningen af dagens artikel finder du desuden Årets Babylegetøj 2019 – en super god julegaveidé til den lille derhjemme.

0-2 år

0-2.jpg

Moweo Playful Gåstol (fra 6 måneder)
Når dit barn begynder at gå, er det godt med en smule støtte i starten. En gåstol er helt perfekt og hjælper dit barn med at tage de første skridt på egen hånd. Denne gåstol er udstyret med lys- og musikfunktion. Den er super praktisk og kan også bruges som højstol, hvis man fjerner legebordet.

VIGA Puttekasse (fra 12 måneder)
Hvad siger du til en puttekasse med 12 farverige dele, der både træner dit barns motorik og logiske tænkning? Vi synes i hvert fald, det er en perfekt julegave til de allermindste!

Starplay Rutsjebane (fra 1 år)
Når dit barn er klart til den første rutsjebanetur, er det skønt at have en fin rutsjebane i haven. Denne rutsjebane egner sig både til indendørs- og udendørsbrug.

 

3-4 år

3-4.jpgClassic World Togbord, 90 dele

Alice & Fox Legemad Morgenmad (fra 3 år)
Hvad med en frisk kop kaffe og et stykke ristet brød med syltetøj? Dette fine morgenmadssæt har alt, der behøves til et hyggeligt morgenmåltid.

Alex’s Garage Fjernstyret Brandbil (fra 3 år)
Af banen! Her kommer drømmegaven til alle små livreddere! En sej, fjernstyret brandbil, der kan sprøjte vand!

Bosch Værktøjssæt (fra 3 år)
Nu behøver du ikke længere at ringe efter en håndværker, når der er noget der skal fikses! Dette sæt indeholder nemlig 36 dele med værktøj – alt fra hjelm, boremaskine og sav til hammer, skruetrækker og svensknøgle.

 

5-7 år

5-7.jpgHobie & Bear Legetøjsguitar

Fippla Globus med Dyremotiver (fra 5 år)
Denne flotte globus er den perfekte gave til alle dyreelskere derude! Jordkloden har indbygget lys indvendigt og viser, hvor i verden forskellige dyr bor.

Crea Bella Perler (fra 5 år)
Perler er altid populære og kan stimulere dit barns kreativitet. Lav fine armbånd og halskæder med forskellige farvekombinationer!

Hasbro Spil Twister (fra 6 år)
En ægte klassiker, når det kommer til familiespil. Drej på hjulet og se, hvem i familien der er bedst til at holde balancen!

 

8-12 år

8-12.jpgLEGO Hidden Side 70425 Newburys Hjemsøgte Skole

Art Park Malersæt Med Staffeli (fra 6 år)
Det ultimative malesæt med alt, hvad dit barn har brug for, for at blive den nye Picasso! Sættet indeholder mange forskellige maleredskaber og et indbygget staffeli. Sættet kan nemt tages med på turen eller rejsen, så dit barn kan lade kreativiteten flyde under fremmede himmelstrøg.

STIGA Zap TZ Trickløbehjul (fra 7 år)
Et trickløbehjul fra STIGA. Til alle, der elsker action og freestyle-kørsel! Med dette løbehjul kan dit barn køre på ramper, lave avancerede tricks og seje stunts.

Hasbro Matador Classic (fra 8 år)
Hvis du er ude efter et sjovt spil, der kan samle hele familien, kan du ikke gå galt i byen med klassikeren Matador! Bliv den rigeste med flest gader, huse og hoteller og få de andre til at gå konkurs!

 

Årets Babylegetøj 2019 er…

22222.jpg

BRIO 30388 Fjernstyret Bil (fra 2 år)
Må vi have lov til at præsentere årets babylegetøj 2019: BRIO 30388 Fjernstyret Bil! Den klassiske BRIO-bil har gjort comeback i fjernstyret form og har et racerbilsdesign med inspiration fra 70’erne. Bilen har en rækkevidde på 15 meter og styres ved hjælp af en fjernkontrol. Bilen blev kåret som Årets Babylegetøj med begrundelsen: ”Bilen er så let at styre, at selv den yngste kan håndtere den og på den måde udvikle sin motorik og rumforståelse”. En perfekt gave til familiens mindste!

 

Vil du have ENDNU FLERE julegaveidéer? Så tjek hele vores guide med julegaveidéer lige her!

_______________________________________

 

https://www.alltomleksaker.se/nyheter/arets-leksak-2019/