Jollyrooms julekatalog 2019: Julegaver til børn i alle aldre

Vores julekatalog for 2019 er kommet – fyldt op med julegaveidéer til børn i alle aldre! I dagens artikel sætter vi fokus på nogle af de julegaver, vi allerbedst kan lide fra kataloget.

Du finder hele julekataloget her!

 

For de minste 🎁

MELAMINSÆT MUMITROLDENE (fra 6 måneder)

Hvad er det, der er både sødt, praktisk og sjovt? Jo, for eksempel et servicesæt bestående af tallerken, skål, bestik og spildfri tudekop med motiv fra den populære Mumifamilie! Alle dele tåler maskinvask og mikroovn og har silikone på undersiden. Koppen har desuden to håndtag og kan bruges uden ventil, når den lille skal lære at drikke selv.

FIRST WORDS BABY DUKKE FLOWER (fra 10 måneder)

Dukken fra Cloudberry Castle er ikke som alle andre dukker. Den har nemlig 24 naturtro funktioner. Tryk på dens mave – så ler, græder eller pludrer dukken.

GÅVOGN (fra 1 år)

Dette er en perfekt julegave til familiens yngste medlem. Når dit barn begynder at gå, kan det være godt med en vogn at støtte sig til. Vognen har desuden bløde hjul, som ruller lydløst over gulvet og ikke laver mærke – det vil de fleste forældre helt sikkert sætte pris på!

LEGO DUPLO (2-5 år)

LEGO har lenge været super populært blandt både store og små. Til de mindste er især LEGO DUPLO et hit, da klodserne passer til dit barns små hænder. LEGO er både sjovt og lærerigt og byder på alt fra lys og lyd til bevægelse og sjove dyrefigurer. Hos Jollyroom har vi masser af LEGO – du kan se vores store udvalg lige her!

 

For de lidt større 🎁

KASSEAPPARAT (fra 3 år)

Elskede vi ikke alle at lege butik, da vi var små? Med dette kasseapparat fra Fippla kan dit barn lave sin egen købmandsbutik og invitere venner og familie indenfor. Heldigvis tager kasseapparatet både kort og kontanter! Du finder desuden masser af andet tilbehør til dit barns lille butik.

KINETIC ELBIL (fra 3 år)

På med sikkerhedsselen og speederen i bund! I denne miniversion af en Volvo XC60 kan alle små fartdjævle glide af sted med stil, mens yndlingsmusikken brager ud af højtalerne! Der medfølger selvfølgelig en fjernkontrol, så en voksen kan styre bilen, indtil børnene er blevet mere sikre bag rattet.

GPS-UR (3-12 år)

Uret Cmee C2 er et GPS-ur, der både holder styr på tiden og dit barn! Dette ur yder lige dét ekstra, takket være mange praktiske funktioner såsom telefon, kamera, skridttæller og chat, og det er desuden vandtæt. Kan fås i flere farver.

DUKKEHUS PIRATE COVE (fra 5 år)

Skib-ohøj! Lad os præsentere dette legehus med tilhørende sørøverskib! Med flere etager, udkigstårn og et uhyggeligt fangehul, er dette det perfekte legehus til alle små sørøvere!

 

For de største 🎁

LEGO DISNEY FROZEN (fra 6 år)

En magisk julegave til alle mine-Elsaer og mini-Annaer! Elsa har krafter til at åbne dørene til det smukke ispalads, hvor kun fantasien sætter grænser!

TRICKLØBEHJUL (fra 7 år)

Et sejt løbehjul fra Pinepeak er den perfekte julegave til alle, der søger fart og eventyr! Styret kan roteres 360 grader – så der er rig mulighed for at lave alverdens fede tricks! Løbehjulet har et slidstærkt stålstel og PU-hjul, så det kan bruges år efter år. Husk sikkerhedsudstyret!

DAYBREAKER 2.0 FLEECE JAKKE (str. 92-176)

Ingen jul uden bløde gaver! Denne stilfulde fleecejakke er lavet af Polartec®-fleece og har YKK®-lynlås, høj krave og tommelfingerhul i håndleddene!

 

Her finder du mere funktionelt børnetøj fra Helly Hansen. Med slidstærke og lækre materiale forstår vi godt, at det er et af Skandinaviens top 3-mærker inden for funktionstøj!

Held og lykke med alle julegaveindkøbene og glem ikke at tage en dyb vejrtrækning af og til og nyde al hyggen, som julen jo trods alt handler om!