Dette skal du kigge efter, når du køber overtøj!

Når det bliver koldere udenfor, er det ekstra vigtigt at klæde dit barn ordentligt på. Tøjet skal passe til vejr, vind og årstid, men også til dit barns alder og den type af aktivitet, det skal bruges til. I dagens artikel kommer vi med gode råd til, hvad der er vigtigt at holde øje med, når du skal købe overtøj til dit barn.

Reflekser
I vinterhalvåret er det mørkt det meste af døgnet. Derfor er det supervigtigt at være iført gode reflekser, så bilerne har en større chance for at se jer.

overalll_780X500.jpg1. Nordbjørn Skagen Foret Regnsæt, Dresden Blue 2. Nordbjørn Blizz Light Gummistøvler, Clematis Blue

Vandsøjletryk
Med efterårets utilregnelige vejr kan det være en god idé at kigge efter vandtæt tøj. Hvor meget vand, tøjet kan tåle, måles med dets vandsøjletryk. Tøjet bliver testet for at afgøre hvor højt vandsøjletrykket er, hvilket giver en indikation på tøjets vandtæthed.

leo_780X500.jpgNordbjørn Kattegatt Regndragt Foret, Leo Classic

Åndbarhed
Når vi leger og bevæger os, afgiver kroppen varme og fugt. Hvis der er ikke er nok ventilation i tøjet, bliver dit barns hud fugtig og svedig, og dette vil efterhånden køle kroppen ned. Derfor er det vigtigt, at dit barn er iført tøj med god åndbarhed. Du bør undgå tøj af bomuld, da det let bliver fugtigt og køler kroppen ned.

Helly-hansenl_780X500.jpgHelly Hansen Ascent Jakke, Dragon Fruit

Rummeligt
Hvor god åndbarhed tøjet har, afhænger også af, hvor rummeligt det er. Dit barn skal kunne bevæge sig frit og holde varmen. Det er altid bedre at have nok plads i overtøjet og så fylde op med forskellige lag indenunder.

Justerbare funktioner
En stor fordel, når det kommer til overtøj, er de mange praktiske funktioner. Det skal være let at lege, løbe rundt og tage tøjet hurtigt af og på. Praktiske funktioner inkluderer fodholdere, der holder både bukser og sko på plads samt seler, der kan justeres, så bukserne sidder ordentligt. Elastikker er desuden superpraktiske, da det giver en optimal pasform.

Nedenfor har vi listet tøj og sko, der passer perfekt til efterårets koldere (og vådere) vejr. Legevenligt, praktisk og flot overtøj – til rigtig gode priser! Der er desuden flere testvindere iblandt! Klik ind på webshoppen og find dit barns nye yndlingstøj!

aroliinelindberg Nordbjörn.jpgNordbjørn Skagen Foret Regnsæt, Navy

stövel_780X500.jpgViking Jolly Gummistøvler, Fuchsia 
(Disse støvler er blevet kåret til bedst-i-test og fås i mange forskellige farver)

skor_780X500.jpgNordbjørn Blizz Light Gummistøvler, Clematis Blue

viking_780X500.jpgViking Cascade II Mid GTX Sneakers, Dark Pink/Violet

 

___________________________________________

@edituotoja 

@agata0310

@annanybom.se

@aroliinelindberg 

@edituotoja 

@therese.lien